Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αισιοδοξία για Ζντιέλαρ στην Παρτιζάν

Αισιοδοξία για Ζντιέλαρ στην Παρτιζάν
Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018 - 21:35

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Αισιοδοξία στα όρια της σιγουριάς αποπνέει η ατμόσφαιρα στην Παρτιζάν για την απόκτηση του Σάσα Ζντιέλαρ. Για την απόκτηση του 22χρονου αμυντικού μέσου θα πρέπει να αποζημιωθεί ο Ολυμπιακός, αλλά ποντάρουν στον κομβικό ρόλο του ατζέντη του.

Ο Φαλί Ραμαντάνι έχει συνεργαστεί πολλάκις με τους «ερυθρόλευκους» και μέσω αυτού θεωρούν στην Παρτιζάν ότι θα βρεθεί η λύση. Βεβαίως, δεν είναι όλα ρόδινα στην σχέση του μάνατζερ με τον Θρύλο, λόγω και της αποτυχίας να υπάρξει ένα βελούδινο διαζύγιο με τον Μπεσνίκ Χάσι, τον οποίος επίσης εκπροσωπεί.

Πάντως, στο κλαμπ του Βελιγραδίου θεωρούν ότι μπορούν έτσι κι αλλιώς να τα βρούνε με τους διοικούντες του Ολυμπιακού μιας και τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει αρκετές αγοραπωλησίες μεταξύ των δύο ομάδων, όπως οι πρόσφατες των Ούρος Τζούρτζεβιτς και Μάρκο Γιάνκοβιτς.

«Μπορούμε να τον περιμένουμε μέχρι την τελευταία μέρα του Ιανουαρίου», είναι, μάλιστα, η διαρροή από την Παρτιζάν για τον Ζντιέλαρ, ο οποίος είναι ένας ποδοσφαιριστής που κυνηγούν εδώ και μια διετία.

Διαβάστε επίσης