Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εφυγε και γλίτωσε

Εφυγε και γλίτωσε
Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018 - 17:40

Ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ έφυγε από τον Παναθηναϊκό και γλίτωσε από το μαρτύριο!

Ο Σουηδός βλέποντας τις τραγικές συνθήκες που επικρατούν στον Παναθηναϊκό, προτίμησε να γυρίσει στην Τζένοα, παρότι γνωρίζει και ο ίδιος ότι είναι πολύ πιθανό να μην αγωνιστεί ξανά μέχρι το τέλος της σεζόν!

«Είμαι χαρούμενος που γύρισα στην Τζένοα», δήλωσε ανακουφισμένος ο Σκανδιναβός, ο οποίος έζησε πρωτόγνωρες στιγμές στον Παναθηναϊκό. Στιγμές, που σίγουρα θα τις θυμάται για πολλά χρόνια ο Σουηδός, ο οποίος μέσα σε λίγο καιρό είδε τους περισσότερους συμπαίκτες του φεύγουν κακήν κακώς από την ομάδα.

Ενας ένας οι ποδοσφαιριστές πηδάνε από το καράβι του Παναθηναϊκού, το οποίο έχει αρχίσει να μπάζει νερά! Κανείς δεν πρόκειται να μείνει σε αυτή την ομάδα, που ουσιαστικά έχει βαρέσει διάλυση, κάτι που παραδέχθηκε πρόσφατα και ο Μαρίνος Ουζουνίδης…

Διαβάστε επίσης

Στη Μάλαγα και επίσημα ο Ιντέγε (vid)

Στη Μάλαγα και επίσημα ο Ιντέγε (vid)

Ο Νιγηριανός επιθετικός ξανάσμιξε με τον Ρομπέρτο, με τον οποίο είχαν συνυπάρξει και στον Ολυμπιακό – Δανεικός από την Τιάτζιν Τέντα έως το τέλος της σεζόν.

«Δυσκολεύει του Ζντιέλαρ για Παρτιζάν»

«Δυσκολεύει του Ζντιέλαρ για Παρτιζάν»

Έχουν κολλήσει οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τους Σέρβους και η ομάδα του Βελιγραδίου κοιτάξει τις εναλλακτικές λύσεις, όπως του Ρουμάνου, Κρέτα.

Καθοριστικό 48ωρο για Μπάμπα

Καθοριστικό 48ωρο για Μπάμπα

Δίλημμα έχει η διοίκηση της Σεντ Ετιέν για τον αν θα παραχωρήσει τον 21χρονο εξτρέμ, ενώ στην Γαλλία γράφουν για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και των Σεβίλλη, Άντερλεχτ.

Πιο σοβαρός με ΑΕΚ!

Πιο σοβαρός με ΑΕΚ!

Το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ανήκει στο παρελθόν και πλέον οι Πειραιώτες οφείλουν να στρέψουν την προσοχή τους στις αναμετρήσεις με την ΑΕΚ.