Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δυσκολεύει του Ζντιέλαρ για Παρτιζάν»

«Δυσκολεύει του Ζντιέλαρ για Παρτιζάν»
Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018 - 20:20

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Πιο εύκολα θεωρούσαν στην Παρτιζάν ότι θα είναι τα πράγματα με την μετακίνηση του Σάσα Ζντιέλαρ από τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, όπως επισημαίνουν στην Σερβία οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν την εξέλιξη που θα περίμεναν.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν διαμηνύσει στον ποδοσφαιριστή ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στο πλάνο της ομάδας, όμως δεν είναι διατεθειμένοι να τον δώσουν και για… ψίχουλα. Όπως ανέφερε η ιστοσελίδα mondo, «… δυσκολεύει του Ζντιέλαρ για Παρτιζάν» και επειδή τελειώνει η μεταγραφική περίοδος αναζητείται άλλη λύση.

Μία από αυτές που εξετάζουν στην ομάδα του Βελιγραδίου είναι του Ρουμάνου, Αλεξάντρα Κρέτα, από την Ολίμπια Λουμπλιάνας.

Διαβάστε επίσης

Στην κορυφαία 11αδα Φορτούνης, Κούτρης (pic)

Στην κορυφαία 11αδα Φορτούνης, Κούτρης (pic)

Οι Κώστας Φορτούνης, Λεονάρντο Κούτρης, καθώς και ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην Μπάγερ Λεβερκούζεν βρίσκονται στην κορυφαία 11αδα του περσινού πρωταθλήματος.

Στη Μάλαγα και επίσημα ο Ιντέγε (vid)

Στη Μάλαγα και επίσημα ο Ιντέγε (vid)

Ο Νιγηριανός επιθετικός ξανάσμιξε με τον Ρομπέρτο, με τον οποίο είχαν συνυπάρξει και στον Ολυμπιακό – Δανεικός από την Τιάτζιν Τέντα έως το τέλος της σεζόν.

Εφυγε και γλίτωσε

Εφυγε και γλίτωσε

Ο Χίλιεμαρκ επέστρεψε στην Τζένοα για να γλιτώσει το… μαρτύριο του Παναθηναϊκού – Ενας ένας πηδάνε από το «πράσινο» καράβι, που έχει αρχίσει να μπάζει νερά!