Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποκάλυψη Ιντέγε για Ολυμπιακό και Μάλαγα

Αποκάλυψη Ιντέγε για Ολυμπιακό και Μάλαγα
Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018 - 20:14

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Στην παρουσίασή του από την Μάλαγα ο Μπράουν Ιντέγε προέβη σε μια αποκάλυψη που αφορά τον Ολυμπιακό και δείχνει την εκτίμηση και τον σεβασμό που έχει ο Νιγηριανός για την διοίκηση των «ερυθρόλευκων».

«Αν είχα άλλες προτάσεις; Είχα άλλες 7 προτάσεις. Μαζί με αυτή την Μάλαγα οκτώ προτάσεις. Μίλησα με τον ατζέντη μου και την σύζυγό μου και αποφασίσαμε να έρθουμε εδώ», απάντησε σε σχετική ερώτηση ο 30χρονος επιθετικός και συνέχισε ως εξής:

«Γνωρίζουμε την κατάσταση της Μάλαγα και ότι παλεύει να μην υποβιβαστεί. Είναι τελευταία, όμως θέλω να αγωνίζομαι. Για μένα αυτό δεν είναι πρόβλημα. Υπάρχει πολύ πρωτάθλημα ακόμα και πιστεύω ότι δεν θα τερματίσουμε τελευταίοι. Δεν ήρθε στην Μάλαγα ούτε για τον ήλιο, ούτε για τους φίλους μου (σ.σ. εννοεί τον Ρομπέρτο). Μίλησα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και μου είπαν ότι είναι μια σημαντική ομάδα. Γι’ αυτό και αποφάσισα να έρθω εδώ».

Διαβάστε επίσης

Επιμένουν για Νασρί (pic)

Επιμένουν για Νασρί (pic)

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, οι «ερυθρόλευκοι» απόψε το βράδυ θα έχουν συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Γάλλου μεσοεπιθετικού!

«Μόνο κακό κάνουν στον Ολυμπιακό...» (pic)

«Μόνο κακό κάνουν στον Ολυμπιακό...» (pic)

O διευθυντής επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς με ανάρτηση του στα social media διέψευσε τα σενάρια που συνδέουν τον Νασρί και τον Ντεουλοφέου με τον Θρύλο.

Αίσχος! Ορισαν τον Παπαπέτρου στο ματς με την ΑΕΚ!

Αίσχος! Ορισαν τον Παπαπέτρου στο ματς με την ΑΕΚ!

Νέα πρόκληση από την ΚΕΔ που όρισε τον Αθηναίο διαιτητή στο ματς της Κυριακής, ο οποίος πέρσι στον αγώνα του Κυπέλλου με την ΑΕΚ δεν είχε… δει το πεντακάθαρο χέρι στο γκολ του Πατίτο! Καλύτερα να όριζαν τον Θωμά...