Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αίσχος! Ορισαν τον Παπαπέτρου στο ματς με την ΑΕΚ!

Αίσχος! Ορισαν τον Παπαπέτρου στο ματς με την ΑΕΚ!
Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018 - 18:59

Οι προκλήσεις συνεχίζονται από την ΚΕΔ, με την κεντρική επιτροπή διαιτησίας να ορίζει τον Τάσο Παπαπέτρου στον κυριακάτικο (04/02) αγώνα του Θρύλου με την ΑΕΚ, για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Βοηθοί του είναι ο Πολυχρόνης Κωσταράς από τον Σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας και ο Βασίλειος Καμπούρης από τον αντίστοιχο της Εύβοιας. Τέταρτος ορίστηκε ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος από τα Δωδεκάνησα.

Πρόκειται για τον διαιτητή, ο οποίος πέρσι ευνόησε σκανδαλωδώς την ΑΕΚ στον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό! Ο Αθηναίος ρέφερι είχε κλείσει τα μάτια στο πεντακάθαρο χέρι που είχε κάνει ο Πατίτο και κατοχύρωσε λανθασμένα το γκολ που πέτυχε ο Αργεντινός! Η διαιτησία του ήταν για γέλια και για κλάματα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, με την ανεκδιήγητη ΚΕΔ να τον… επιβραβεύει, ορίζοντάς τον στο παιχνίδι της Κυριακής!

Οσον αφορά στους βοηθούς του, ο Κωσταράς είναι από το σύνδεσμο της Αιτωλοακαρνανίας, της οποίας είναι πρόεδρος ο Τάκης Παπαχρήστος, που είχε καταθέσει υπέρ της ΑΕΚ! Είναι ο ίδιος που στον περσινό προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο δεν είδε το οφσάιντ στο γκολ της ομάδας του Περιστερίου. Η... τριάδα συμπληρώνεται με τον Καμπούρη, ο οποίος ήταν στο Λαμία-ΑΕΚ (0-1) και δεν είχε είδε ότι ο Βάτσιος έδωσε πέναλτι σε μαρκάρισμα που έγινε εκτός περιοχής!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Στην Ελλάδα της… εξυγίανσης επιβραβεύονται και ορίζονται διαιτητές που αποδεδειγμένα δεν μπορούν και δεν έχουν την ικανότητα να σφυρίξουν τέτοιου είδους αναμετρήσεις! Και για να δέσει το… γλυκό η ΚΕΔ όρισε ως τέταρτο τον Σιδηρόπουλο, ο οποίος είναι γνωστός για τις τραγικές διαιτησίες του και τα σοβαρά λάθη που έχει κάνει κατά καιρούς κατά του Ολυμπιακού.

Ορισμοί για γέλια! Καλύτερα να έβαζαν τον Θωμά...

Διαβάστε επίσης

Επιμένουν για Νασρί (pic)

Επιμένουν για Νασρί (pic)

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, οι «ερυθρόλευκοι» απόψε το βράδυ θα έχουν συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Γάλλου μεσοεπιθετικού!