Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μεγάλη εμπειρία ο Ολυμπιακός, δεν το μετανιώνω»

«Μεγάλη εμπειρία ο Ολυμπιακός, δεν το μετανιώνω»
Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2018 - 17:35

Ο Μεχντί Καρσελά μπορεί να μην κατάφερε να πείσει με τις εμφανίσεις του τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και να παραμείνει στην ομάδα, αποχωρώντας κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου για την Σταντάρ Λιέγης, ωστόσο ο ίδιος όπως δήλωσε δεν μετανιώνει για την επιλογή του να έρθει στους «ερυθρόλευκους».

Ο Μαροκινός εξτρέμ κατά την παρουσία του στην ομάδα της Λιέγης επισήμανε ότι ο Ολυμπιακός ήταν μία μεγάλη εμπειρία για εκείνον, ενώ υπογράμμισε ότι ο Οσκαρ Γκαρθία τον ήθελε στην ομάδα, ωστόσο εκείνος δεν ταίριαζε με το ελληνικό πρωτάθλημα.

Χαρακτηριστικά υπογράμμισε: «Δεν το μετανιώνω. Ηταν μία μεγάλη εμπειρία για εμένα ο Ολυμπιακός. Μπόρεσα να αγωνιστώ στο Champions League. Ο Οσκαρ Γκαρθία ήθελε να με κρατήσει στην ομάδα, αλλά δεν ταίριαζα τόσο με το ελληνικό πρωτάθλημα. Το βελγικό πρωτάθλημα το γνωρίζω πολύ καλά. Επρεπε να γυρίσω στην Σταντάρ.».

Τέλος, ανέφερε ότι έπεσε θύμα διάρρηξης δύο φορές, κάτι το οποίο ήταν δύσκολο να αντιμετωπίσει.

Διαβάστε επίσης

Αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους

Αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους

Οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζουν την αντεπίθεσή τους και θέλουν αρχικά την πρόκριση μέσα στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ, ώστε να γυρίσει το κλίμα στην ομάδα και στη συνέχεια να διεκδικήσει κόντρα σε όλους και σε όλα και το πρωτάθλημα.

«Να φέρει πίσω τα λεφτά που είχε πάρει»

«Να φέρει πίσω τα λεφτά που είχε πάρει»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς απάντησε στον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ασχολήθηκε και πάλι με τον Ολυμπιακό.