Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους

Αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους
Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2018 - 17:49

Δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια για στενοχώρια στον Ολυμπιακό. Η ήττα από την ΑΕΚ, όπως είναι φυσικό έχει πικράνει τους «ερυθρόλευκους», ειδικά με τον τρόπο που αυτή ήρθε και με τη βοήθεια της διαιτησίας, ωστόσο πλέον όλοι κοιτάζουν πως θα μπορέσουν να γυρίσουν το κλίμα στην ομάδα.

Ο Θρύλος έχει μπροστά του ένα ματς επίσης πολύ σημαντικό, αύριο (Τετάρτη 07/02) στο ΟΑΚΑ κόντρα στους «κιτρινόμαυρους», το οποίο είναι κομβικής σημασίας για τη συνέχεια της σεζόν. Οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να ξεκινήσουν την αντεπίθεσή τους, παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, ανεβάζοντας τη ψυχολογία της ομάδας.

Οι παίκτες, το προπονητικό τιμ και η διοίκηση της ομάδας είναι ενωμένοι, ώστε να μπορέσουν να φτάσουν αρχικά στην πρόκριση κόντρα στην ΑΕΚ και στη συνέχεια να παλέψουν μέχρι τέλους για τον τίτλο και του πρωταθλήματος.

Ο πρωτοφανής πόλεμος που δέχεται ο Ολυμπιακός πρέπει να πεισμώσει τους παίκτες της ομάδας, ώστε να τα δώσουν όλα και να καταφέρουν κόντρα σε όλους και σε όλα να κάνουν την ανατροπή και να δείξουν για ακόμη μία φορά τι σημαίνει Θρύλος.

Διαβάστε επίσης

Αντίδραση στο ΟΑΚΑ

Αντίδραση στο ΟΑΚΑ

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ. Αποκλείστηκε ο Ένγκελς, μέσα οι Ιγκόρ, Χατζισαφί.