Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η μεγάλη σας ευκαιρία

Η μεγάλη σας ευκαιρία
Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018 - 16:48

Ένα μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται απόψε στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας, με τον Θρύλο να κοντράρεται με την ΑΕΚ για τη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι δύο ομάδες έχουν μείνει στο 0-0 στον Ναό στο πρώτο παιχνίδι στον Πειραιά και πλέον οι Πειραιώτες καλούνται να αποκλείσουν τον αντίπαλό τους από τη συνέχεια.

Το καλό είναι πως η ομάδα έχει καλή παράδοση στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο, καθώς κέρδισε εκεί το 2005, το 2015 και το 2017. Όλες αυτές οι νίκες ήταν με σκορ 1-0 για τον Ολυμπιακό, που μπορεί και απόψε να σκοράρει προκειμένου να πάρει αυτό για το οποίο θα πολεμήσει. Δεν είναι εύκολη η αποστολή, αλλά ο Θρύλος μπορεί...

Εδώ το 'χει κάνει άλλες κι άλλες φορές, άρα μπορεί να το κάνει και απόψε. Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν μεγάλη ευκαιρία σήμερα να πάρουν την πρόκριση και να αποκλείσουν την ομάδα που τους κέρδισε την Κυριακή, έτσι όπως τους κέρδισε. Είναι πάρα πολύ μεγάλη ομάδα ο Θρύλος και όσοι νομίζουν ότι τον τέλειωσαν, είναι πολύ γελασμένοι.

Διαβάστε επίσης

Λαϊκή απαίτηση η πρόκριση! (vid)

Λαϊκή απαίτηση η πρόκριση! (vid)

Οι ΓΑΥΡΟΙ βρέθηκαν στο Ρέντη και ξεπροβόδισαν την αποστολή του Θρύλου ενόψει του παιχνιδιού με την ΑΕΚ, ζητώντας από τους παίκτες να γυρίσουν με την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου - Δείτε το βίντεο του gavros.gr.

Απρόοπτο με Γκαρθία

Απρόοπτο με Γκαρθία

Ο προπονητής του Ολυμπιακού εισήχθη στο νοσοκομείο με φλεγμονή σκωληκοειδίτιδας και δεν θα κοουτσάρει την ομάδα στο αποψινό παιχνίδι με την ΑΕΚ – Ο Ρούμπεν Μαρτίνεθ θα κάτσει στον πάγκο του Θρύλου - Οι παίκτες θα παίξουν και για τον Καταλανό!

Στη Νότιγχαμ ο Καπίνο

Στη Νότιγχαμ ο Καπίνο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός τερματοφύλακας θα συνεχίσει κατά πάσα πιθανότητα, στην αγγλική ομάδα. Βρίσκεται ήδη στην Αγγλία.