Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τίμησαν τη μνήμη των αδερφών μας

Τίμησαν τη μνήμη των αδερφών μας
Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2018 - 09:03

Κανένας δεν μπορεί και δεν πρόκειται να ξεχάσει τα 21 αδέρφια μας που έφυγαν σαν σήμερα πριν από 37 χρόνια από τη ζωή.

Αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού, καθώς και συγγενείς των αδικοχαμένων θυμάτων εκείνης της αποφράδας ημέρας βρέθηκαν στο Καραϊσκάκη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης και τίμησαν τη μνήμη των 21 παιδιών που «έφυγαν» από τη ζωή για την ιδέα του Θρύλου.

Στιγμές συγκίνησης και απεριόριστης θλίψης με τον κόσμο να φωνάζει «αδέρφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε» και να μην ξεχνάει για ακόμη μία χρονιά τα θύματα της Θύρας 7.

Διαβάστε επίσης

Βάλτο στο τέλος ρε Ούρος…

Βάλτο στο τέλος ρε Ούρος…

Μπορεί ο Ολυμπιακός να ήταν κατώτερος των περιστάσεων στο ΟΑΚΑ, ωστόσο ακόμη και έτσι είχε την ευκαιρία να πάρει την πρόκριση, κλείνοντας στο τέλος στο μισό γήπεδο την ΑΕΚ και αναγκάζοντας τους οπαδούς της να κάνουν τον σταυρό τους που τελικά γλίτωσαν…

«Αδέρφια ζείτε»

«Αδέρφια ζείτε»

Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Μπάλαζ Μέγερι δεν ξεχνάει τους «ερυθρόλευκους», καθώς και τα 21 θύματα της Θύρας 7.

Παράπονα και αποδοκιμασίες στο Ρέντη

Παράπονα και αποδοκιμασίες στο Ρέντη

Φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο Ρέντη, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά τους για την εικόνα της ομάδας και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος, αποδοκιμάζοντας τους «ερυθρόλευκους».