Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βάλτο στο τέλος ρε Ούρος…

Βάλτο στο τέλος ρε Ούρος…
Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2018 - 10:08

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν αυτός που έπρεπε και όφειλε να είναι στο ΟΑΚΑ, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1, με ένα αποτέλεσμα το οποίο σημαίνει ότι αποχαιρετά το Κύπελλο Ελλάδος για τη φετινή σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν κατώτεροι των περιστάσεων, ωστόσο ακόμη και έτσι θα μπορούσαν να πάρουν την πρόκριση για τους «4» της διοργάνωσης. Οι παίκτες του Θρύλου στα τελευταία λεπτά του αγώνα, μετά το 83’ και το γκολ του Ταχτσίδη έκλεισαν στο μισό του ΟΑΚΑ την ΑΕΚ, αναγκάζοντας τον κόσμο της να σταυροκοπιέται…

Ο Ολυμπιακός είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες να πάρει την πρόκριση με τον Ούρος Τζούρτζεβιτς, ο οποίος ωστόσο δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Ο Σέρβος είχε την ευκαιρία να γίνει ο ήρωας της ομάδας σε μία κάκιστη βραδιά, όμως ήταν και άτυχος και δεν τα κατάφερε.

Φυσικά, δεν ευθύνεται μόνο ένας παίκτης αλλά όλη η ομάδα για αυτό τον αποκλεισμό, με τον Σέρβο επιθετικό πάντως να είναι τελικά ο μοιραίος παίκτης της ομάδας, αφού βρέθηκε σε 2 φάσεις και θα μπορούσε να χαρίσει την πρόκριση στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

«Αδέρφια ζείτε»

«Αδέρφια ζείτε»

Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Μπάλαζ Μέγερι δεν ξεχνάει τους «ερυθρόλευκους», καθώς και τα 21 θύματα της Θύρας 7.

Ανασυγκρότηση και στροφή στο πρωτάθλημα

Ανασυγκρότηση και στροφή στο πρωτάθλημα

Ο στόχος του Κυπέλλου μπορεί να χάθηκε, ωστόσο ακόμη απομένει ο μεγάλος στόχος του πρωταθλήματος και όλοι οφείλουν να βελτιώσουν την εικόνα της ομάδας, αρχής γενομένης στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Τίμησαν τη μνήμη των αδερφών μας

Τίμησαν τη μνήμη των αδερφών μας

Αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού, καθώς και συγγενείς των θυμάτων βρέθηκαν στο Καραϊσκάκη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης και τίμησαν τη μνήμη των 21 αδικοχαμένων θυμάτων της Θύρας 7.

Παράπονα και αποδοκιμασίες στο Ρέντη

Παράπονα και αποδοκιμασίες στο Ρέντη

Φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο Ρέντη, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά τους για την εικόνα της ομάδας και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος, αποδοκιμάζοντας τους «ερυθρόλευκους».