Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα στοιχεία που δίνουν νίκη στο Περιστέρι

Τα στοιχεία που δίνουν νίκη στο Περιστέρι
Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018 - 13:33

Με τον Ατρόμητο παίζει την Κυριακή στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός, ο οποίος αναζητά τη νίκη με την οποία θα παραμείνει ζωντανός στη διεκδίκηση του φετινού τίτλου. Οι Πειραιώτες, οι οποίοι δεν βρίσκονται σε καλό φεγγάρι, έκαναν μια κοιλιά, με τα αποτελέσματα της οποίας να είναι η απώλεια της κορυφής και ο αποκλεισμός στο Κύπελλο.

Επειδή, όμως, ακολουθούν ακόμα δέκα αγώνες έως το τέλος της σεζόν, ο Ολυμπιακός θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να τερματίσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά μπορεί. Ο Θρύλος είναι μια ομάδα που έχει ποιοτικούς παίκτες, που δεν είναι δυνατόν να ξέχασαν την μπάλα.

Για να έρθει λοιπόν η νίκη στο Περιστέρι, ο Ολυμπιακός καλείται να έχει πάθος, τσαμπουκά και εγωισμό στο παιχνίδι του. Τρία στοιχεία που φαίνεται να έχουν λείψει τώρα τελευταία, με συνέπεια να έχουν έρθει άσχημα αποτελέσματα. Όμως, όλοι μαζί, μπορούν να δουν τα λάθη τους και να προχωρήσουν μπροστά, καταφέρνοντας να επιστρέψουν στον δρόμο των επιτυχιών.

Ο αγώνας με τον Ατρόμητο είναι δύσκολος, αλλά ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από όλους και δεν είναι άλλο από τη νίκη. Η ομάδα την έχει ανάγκη και θα την πάρει με πάθος, τσαμπουκά και εγωισμό.

Διαβάστε επίσης

Με νέο πρόσωπο στα αριστερά...

Με νέο πρόσωπο στα αριστερά...

Αλλαγές ετοιμάζει ο Όσκαρ Γκαρθία, σε συνεννόηση φυσικά με τον Χρήστο Κόντη, για τον αγώνα ενάντια στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Τον Μίλιτς κοιτάει η Νάπολι

Τον Μίλιτς κοιτάει η Νάπολι

Μετά τον νέο τραυματισμό του Φαουζί Γκουλάμ, η ιταλική ομάδα έχει στις βλέψεις της κάποια πράγματα για την αμυντική της γραμμή.

Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε...

Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε...

Όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού γνωρίζουν πως το αυριανό παιχνίδι είναι δύσκολο και θα είναι αδαής κάποιος αν νομίζει πως δεν θα προσπαθήσουν για το καλύτερο έως το τέλος της σεζόν.