Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με νέο πρόσωπο στα αριστερά...

Με νέο πρόσωπο στα αριστερά...
Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018 - 13:52

Ο Ολυμπιακός καλείται να κάνει ένα νέο restart από τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος είναι μια καλή ομάδα και αξίζει να τονιστεί πως έχει κερδίσει τους Πειραιώτες στον Ναό, στον πρώτο γύρο. Ο Θρύλος είναι μια ομάδα από τη μεριά της που έχει αποκλειστεί στο Κύπελλο και θέλει να βγάλει αντίδραση, καθώς έχει περισσότερες βλέψεις από τον Ατρόμητο, έστω και αν κι αυτός έχει αποκλειστεί από το Κύπελλο.

Ο Θρύλος λοιπόν αναζητά τη νίκη και επειδή πότε πότε οι αλλαγές είναι αναγκαίες για διάφορους λόγους, ο Όσκαρ Γκαρθία, σε συνεννόηση βεβαίως με τον Χρήστο Κόντη, που θα τον αντικαταστήσει αναγκαστικά, σκέφτεται να δώσει την ευκαιρία στον Εχσάν Χατζισαφί να παίξει και να δείξει τι αξίζει.

Ο Ιρανός μπακ λοιπόν αναμένεται να πάρει τη θέση του Λεονάρντο Κούτρη στο Περιστέρι. Ο Κούτρης έχει ανάγκη και από ξεκούραση μεταξύ άλλων και φαίνεται πως ο Χατζισαφί θα έχει την ευκαιρία να παίξει αύριο και να βοηθήσει την ομάδα σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Καθώς όλοι γνωρίζουν πόσο καλός και δυνατός είναι ο Ατρόμητος και πόσο δύσκολα περνάει από αυτή την έδρα ο Ολυμπιακός.

Είτε για το πρωτάθλημα είτε για το Κύπελλο.

Διαβάστε επίσης

Τον Μίλιτς κοιτάει η Νάπολι

Τον Μίλιτς κοιτάει η Νάπολι

Μετά τον νέο τραυματισμό του Φαουζί Γκουλάμ, η ιταλική ομάδα έχει στις βλέψεις της κάποια πράγματα για την αμυντική της γραμμή.

Πολλά τα τετ-α-τετ

Πολλά τα τετ-α-τετ

Ο Χρήστος Κόντης φέρεται να είχε αρκετά τετ-α-τετ αυτό το διάστημα - Ποιος είναι ο στόχος του ενόψει των αγώνων που έπονται.

Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε...

Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε...

Όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού γνωρίζουν πως το αυριανό παιχνίδι είναι δύσκολο και θα είναι αδαής κάποιος αν νομίζει πως δεν θα προσπαθήσουν για το καλύτερο έως το τέλος της σεζόν.