Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε...

Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε...
Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018 - 13:33

Νέος Γολγοθάς περιμένει τον Ολυμπιακό, καθώς υπάρχει ένα σερί αγώνων με ομάδες καλές και με στόχους. Όπως είναι οι Ατρόμητος, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ και ΠΑΟ. Με τον Ολυμπιακό και τους παίκτες του να γνωρίζουν φυσικά τι να πρέπει να κάνουν από εδώ και πέρα προκειμένου να διορθώσουν τα κακώς κείμενα και να τα δώσουν όλα.

Όχι φυσικά με λόγια, αλλά με πράξεις. Και ας μην κερδίσουν. Ας δείξουν πως το λέει η καρδιά τους και αυτό θα ικανοποιήσει τους οπαδούς. Άλλο να χάνεις χωρίς να παίζεις και άλλο να χάνεις, αλλά να έχεις προσπαθήσει. Οι παίκτες του Ολυμπιακού λοιπόν, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν από εδώ και πέρα για να φτάσουν σε ό,τι καλύτερο μπορούν να διεκδικήσουν.

Όποιος λοιπόν νομίζει πως οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν θα προσπαθήσουν από εδώ και πέρα, είναι πολύ γελασμένος. Ο Θρύλος είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας, μπορεί αυτή τη στιγμή να μην είναι σε τόσο καλή θέση, αλλά επειδή μετράει πλέον η κάθε νίκη, οι Πειραιώτες δεν θα αφήσουν τα πράγματα στην τύχη τους.

Είναι αποφασισμένοι να δώσουν το κάτι παραπάνω σε αυτά τα τελευταία δέκα παιχνίδια, να βελτιώσουν την εικόνα τη δική τους, αλλά και της ομάδας, ώστε στο τέλος να κάνουν το ταμείο, ελπίζοντας πως θα είναι θετικός όλος ο απολογισμός.

Διαβάστε επίσης

Με νέο πρόσωπο στα αριστερά...

Με νέο πρόσωπο στα αριστερά...

Αλλαγές ετοιμάζει ο Όσκαρ Γκαρθία, σε συνεννόηση φυσικά με τον Χρήστο Κόντη, για τον αγώνα ενάντια στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.