Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πολλά τα τετ-α-τετ

Πολλά τα τετ-α-τετ
Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018 - 14:40

Δύσκολη η τωρινή περίοδος για τον Ολυμπιακό. Και βαθμολογική και ψυχολογική. Διότι είναι τρίτος στη βαθμολογία της Superleague και προσφάτως, εκτός Κυπέλλου. Έτσι είναι, όμως, αυτή τη στιγμή τα πράγματα και έτσι θα πρέπει να πορευτεί από εδώ και πέρα ο Ολυμπιακός. Με τον Χρήστο Κόντη να καθοδηγεί την ομάδα και στο αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Καθώς ο Όσκαρ Γκαρθία αναρρώνει ακόμα από την εγχείριση σκωληκοειδίτιδας που έκανε.

Προκειμένου να δει τι συμβαίνει και να βελτιώσει το κλίμα στην ομάδα ο Κόντης, φέρεται να κάλεσε μερικούς παίκτες, να μιλήσει από κοντά μαζί τους και να διαπιστώσει πώς ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να βελτιωθεί άμεσα και να επιστρέψει στις νίκες. Ο Κόντης είχε συνομιλία με μερικούς παίκτες και φυσικά σίγουρα θα είχε πολλά να τους πει.

Ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος, καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί και να κερδίζει. Και όταν για πρώτη φορά από το 1997 και μετά, είναι τρίτος τέτοια εποχή, τότε όντως τα πράγματα είναι πρωτόγνωρα. Πάντως, ο Κόντης κάνει πολλά αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα για να βελτιώσει το κλίμα και να δώσει λύσεις και δεν αποκλείεται πολλά από αυτά να τα δούμε στο γήπεδο την Κυριακή.

Διαβάστε επίσης

Έχει ήδη τιμωρηθεί...

Έχει ήδη τιμωρηθεί...

Πολλοί λένε διάφορα γιατί ο Μιραλάς δεν καλείται σε απολογία για αυτό που έκανε στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Τον Μίλιτς κοιτάει η Νάπολι

Τον Μίλιτς κοιτάει η Νάπολι

Μετά τον νέο τραυματισμό του Φαουζί Γκουλάμ, η ιταλική ομάδα έχει στις βλέψεις της κάποια πράγματα για την αμυντική της γραμμή.

Με νέο πρόσωπο στα αριστερά...

Με νέο πρόσωπο στα αριστερά...

Αλλαγές ετοιμάζει ο Όσκαρ Γκαρθία, σε συνεννόηση φυσικά με τον Χρήστο Κόντη, για τον αγώνα ενάντια στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.