Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκόραρε και βγήκε MVP ο Καρσελά! (vid)

Σκόραρε και βγήκε MVP ο Καρσελά! (vid)
Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 - 16:46

Η Σταντάρ Λιέγης τα βρήκε… σκούρα απέναντι στην Μουσκρόν, όμως, με δύο γκολ στα τελευταία πέντε λεπτά κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη με 4-3. Το 3-3 έγινε μάλιστα από τον Μεχντί Καρσελά, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του τέρμα μετά την επιστροφή του στο βελγικό σύλλογο.

Στο 87’ ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού με ένα ωραίο βολέ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε για την ομάδα του, η οποία δύο λεπτά αργότερα σκόραρε ξανά και πήρε τη νίκη απέναντι στην σκληροτράχηλη Μουσκρόν.

Η εξαιρετική εμφάνιση του Καρσελά ικανοποίησε απόλυτα τους οπαδούς της Σταντάρ Λιέγης, οι οποίοι μπήκαν μαζικά στην ιστοσελίδα της βέλγικης ομάδας και τον ψήφισαν ως τον πολυτιμότερο παίκτη της αναμέτρησης. Ο 28χρονος συγκέντρωσε το 71% των ψήφων, κερδίζοντας με άνεση τον τίτλο του MVP στη νίκη επί της Μουσκρόν!

Δείτε το γκολ του Καρσελά:

Διαβάστε επίσης

Σκανδαλάρα!

Σκανδαλάρα!

ΑΠΟΦΑΣΗ-ΕΚΤΡΩΜΑ! Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με -3 βαθμούς, 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο, για τα όσα συνέβησαν μετά το ματς με την ΑΕΚ - Επιβεβαιώθηκε για πολλοστή φορά ότι ο σύλλογος δέχεται ανηλεή πόλεμο!

Είναι στα πάνω του!

Είναι στα πάνω του!

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης δικαιολόγησε τους πάντες χθες για το γεγονός πως συμπεριλήφθηκε στους κορυφαίους της αναμέτρησης.

Από τους πιο σοβαρούς...

Από τους πιο σοβαρούς...

Από τους πιο σοβαρούς παίκτες του χθεσινού Ολυμπιακού ο Γκιγιόμ Ζιλέ, που κέρδισε το πέναλτι της ισοφάρισης.