Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Είναι στα πάνω του!

Είναι στα πάνω του!
Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 - 15:43

Στους κορυφαίους της αναμέτρησης συμπεριλήφθηκε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης. Μόνο και μόνο που ήθελε να αγωνιστεί με σπασμένα πλευρά και το έκανε για πέντε λεπτά, είναι από μόνο του ικανό να «τοποθετηθεί» στους διακριθέντες.

Ακόμα και αυτό να μην είχε κάνει, όμως, ο Έλληνας μέσος είχε καλή παρουσία στον αγώνα. Εν αντιθέσει με την πλειονότητα των συμπαικτών του, προσπάθησε, μόχθησε για το καλύτερο δυνατό και έδωσε ό,τι καλύτερο μπορούσε.

Περνάει μια καλή περίοδο ο Ταχτσίδης, καθώς πέραν της απόδοσής του στο χθεσινό ματς και της θέλησής του να συνεχίσει να παίζει, εκείνος ήταν που έβαλε και το γκολ με την ΑΕΚ στο Κύπελλο, έστω και αν ο Ολυμπιακός δεν προκρίθηκε.

Διαβάστε επίσης

Σκόραρε και βγήκε MVP ο Καρσελά! (vid)

Σκόραρε και βγήκε MVP ο Καρσελά! (vid)

Οι οπαδοί της Σταντάρ Λιέγης ψήφισαν τον πρώην μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού ως τον πολυτιμότερο παίκτη της ομάδας τους στη νίκη με 4-3 επί της Μουσκρόν.

Σκανδαλάρα!

Σκανδαλάρα!

ΑΠΟΦΑΣΗ-ΕΚΤΡΩΜΑ! Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με -3 βαθμούς, 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο, για τα όσα συνέβησαν μετά το ματς με την ΑΕΚ - Επιβεβαιώθηκε για πολλοστή φορά ότι ο σύλλογος δέχεται ανηλεή πόλεμο!

Από τους πιο σοβαρούς...

Από τους πιο σοβαρούς...

Από τους πιο σοβαρούς παίκτες του χθεσινού Ολυμπιακού ο Γκιγιόμ Ζιλέ, που κέρδισε το πέναλτι της ισοφάρισης.

Ίσως μερικοί να μην αντέχουν

Ίσως μερικοί να μην αντέχουν

Ίσως τελικά κάποιοι από τους παίκτες του Ολυμπιακού να μην αντέχουν το βάρος της φανέλας και για αυτό να έρχονται σε συνδυασμό με όλα τα άλλα, τα άσχημα αποτελέσματα.