Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από τους πιο σοβαρούς...

Από τους πιο σοβαρούς...
Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 - 14:56

Στο 90ό λεπτό κατάφερε να ισοφαρίσει τον Ατρόμητο ο Ολυμπιακός. Σε εκείνο το λεπτό, ο Γκιγιόμ Ζιλέ ανετράπη και ως εκ τούτου ο Τζήλος έκανε και κάτι σωστό, υποδεικνύοντας την εσχάτη των ποινών.

Μιας που η αναφορά έγινε για τον Βέλγο, αξίζει να τονιστεί πως ήταν ένας από τους πιο σοβαρούς ποδοσφαιριστές του χθεσινού Ολυμπιακού. Προσπάθησε πολύ ο Ζιλέ και διασώθηκε, καθώς οι περισσότεροι δεν ήταν καλοί.

Ο Ζιλέ κέρδισε το πέναλτι με το οποίο έκανε το 2-2 ο Ολυμπιακός και με τη εν γένει απόδοσή του ήταν καλύτερος από μερικούς άλλους συμπαίκτες του. Δεν θάμπωσε με την εμφάνισή του, αλλά τουλάχιστον δεν έδειχνε αδιάφορος και ήταν σοβαρός, όπως προαναφέρθηκε.

Διαβάστε επίσης

Είναι στα πάνω του!

Είναι στα πάνω του!

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης δικαιολόγησε τους πάντες χθες για το γεγονός πως συμπεριλήφθηκε στους κορυφαίους της αναμέτρησης.

Σκόραρε και βγήκε MVP ο Καρσελά! (vid)

Σκόραρε και βγήκε MVP ο Καρσελά! (vid)

Οι οπαδοί της Σταντάρ Λιέγης ψήφισαν τον πρώην μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού ως τον πολυτιμότερο παίκτη της ομάδας τους στη νίκη με 4-3 επί της Μουσκρόν.

Ίσως μερικοί να μην αντέχουν

Ίσως μερικοί να μην αντέχουν

Ίσως τελικά κάποιοι από τους παίκτες του Ολυμπιακού να μην αντέχουν το βάρος της φανέλας και για αυτό να έρχονται σε συνδυασμό με όλα τα άλλα, τα άσχημα αποτελέσματα.

Το ένα στραβό, έφερε τ' άλλο!

Το ένα στραβό, έφερε τ' άλλο!

Διαιτητής, εικόνα, αποτέλεσμα, είχε και τους τραυματισμούς ο Ολυμπιακός, που του δυσχέραναν αφάνταστα το έργο του στη δύσκολη έδρα του Περιστερίου.