Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αναλαμβάνει» ο Γκαρθία

«Αναλαμβάνει» ο Γκαρθία
Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 - 12:25

Σε μια δύσκολη περίοδο βρέθηκε πρόσφατα ο Όσκαρ Γκαρθία. Ο τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού, αναγκάστηκε, πριν τους αγώνες με την ΑΕΚ, να μεταβεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, προκειμένου να του αφαιρεθεί η σκωληκοειδής απόφυση, κάτι φυσικά που δεν του επέτρεπε να καθίσει στον πάγκο της ομάδας. Ήθελε, μάλιστα, να βρεθεί και στις εξέδρες του γηπέδου του Περιστερίου.

Οι γιατροί, όμως, δεν του επέτρεψαν να κάνει κάτι τέτοιο και ως εκ τούτου, το ρεπορτάζ έδινε συνέχεια, σημειώνοντας πως ο Ισπανός τεχνικός θα έδινε το «παρών» στην προπόνηση της Τρίτης. Η κατάσταση της υγείας του είναι σαφώς καλύτερη, αλλά εν τέλει, τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν έτσι.

Καθώς, τα νεότερα κάνουν λόγο πως ο Γκαρθία θα είναι κανονικά στο Ρέντη, στην προπόνηση της Τετάρτης. Όχι σήμερα λοιπόν, αλλά αύριο θα είναι στο κέντρο του συλλόγου ο Ισπανός για να κάνει το πρόγραμμα στην ομάδα. Και η αλήθεια είναι πως έτσι όπως εξελίχτηκαν τα πράγματα, η απουσία του στοίχισε στην ομάδα.

Αποκλείστηκε από το Κύπελλο μετά το 2-1 στο ΟΑΚΑ, έχασε με 2-1 πάλι από την ΑΕΚ στον Ναό για το πρωτάθλημα, ενώ μετά το 2-2 με τον Ατρόμητο και την ποινή των -3, σε μεγάλο ποσοστό έχει τεθεί εκτός διεκδίκησης του τίτλου.

Διαβάστε επίσης

«Όλα τα μάτια στον Μίλιτς»

«Όλα τα μάτια στον Μίλιτς»

Η Νάπολι, ολοένα και στρέφεται περισσότερο στην περίπτωση του Κροάτη μπακ, που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Χατζισαφί, είκοσι με... τόνο!

Χατζισαφί, είκοσι με... τόνο!

Ο Ιρανός μπακ κατάφερε να χριστεί σκόρερ στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, δείχνοντας πως μπορεί να αποτελέσει έναν εκ των οποίων θα στηριχτεί η ομάδα.

Εκκαθαρίσεις...

Εκκαθαρίσεις...

Η ομάδα δεν παίζει καλά και όσοι δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας, βλέπουν τις πιθανότητες παραμονής τους, μειωμένες - Ποιοι παίκτες είναι σε δύσκολη θέση στον Ολυμπιακό.

Η απόφαση για Τζούρτζεβιτς

Η απόφαση για Τζούρτζεβιτς

Η ενέργεια του Σέρβου να αγνοήσει τις εντολές από την ομάδα και να εκτελέσει αυτός το πέναλτι αντί του Ανσαριφάρντ, θα έχει επιπτώσεις.