Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Όλα τα μάτια στον Μίλιτς»

«Όλα τα μάτια στον Μίλιτς»
Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 - 12:44

Στη Νάπολι είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του ο Χρβόγε Μίλιτς. Ο Κροάτης μπακ έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και αναζητά άλλη ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

Και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τελευταίου καιρού, δεν αποκλείεται να είναι η Νάπολι, με την επιστροφή του στη Serie A, να μην αποτελεί όνειρο, αλλά... μέλλουσα πραγματικότητα.

Ο μάνατζερ του Κροάτη είχε δηλώσει πρόσφατα πως δεν υπάρχουν επαφές με τους Ιταλούς, αλλά από τη στιγμή που ο Σικέιρα πχ., δεν είναι τόσο ο εκλεκτός, ολοένα και πλησιάζει στη Νάπολι ο Κροάτης, με την υπόθεσή του να προκρίνεται και να κερδίζει έδαφος.

Διαβάστε επίσης

Χατζισαφί, είκοσι με... τόνο!

Χατζισαφί, είκοσι με... τόνο!

Ο Ιρανός μπακ κατάφερε να χριστεί σκόρερ στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, δείχνοντας πως μπορεί να αποτελέσει έναν εκ των οποίων θα στηριχτεί η ομάδα.

ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ!

ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ!

Με αυτή τη λογική θα πρέπει να μπαίνουν σε κάθε αγώνα οι Πειραιώτες, καθώς όλοι έχουμε διαπιστώσει πώς τους αντιμετωπίζουν. Από τους διαιτητές μέχρι τους αντιπάλους.

«Αναλαμβάνει» ο Γκαρθία

«Αναλαμβάνει» ο Γκαρθία

Στην προπόνηση της Τετάρτης θα δώσει τελικά το «παρών» ο Ισπανός τεχνικός, καθώς η υγεία του, δεν του επιτρέπει να παρευρεθεί σήμερα, Τρίτη.

Εκκαθαρίσεις...

Εκκαθαρίσεις...

Η ομάδα δεν παίζει καλά και όσοι δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας, βλέπουν τις πιθανότητες παραμονής τους, μειωμένες - Ποιοι παίκτες είναι σε δύσκολη θέση στον Ολυμπιακό.