Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεκαθαρίζει για όλους, αύριο!

Ξεκαθαρίζει για όλους, αύριο!
Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018 - 14:47

Με την ομάδα του Πανιωνίου κοντράρεται την Κυριακή ο Ολυμπιακός, με τον Όσκαρ Γκαρθία να παραχωρεί την καθιερωμένη συνέντευξη στη Nova και να παραθέτει τις απόψεις του. Είπε πολλά ο Ισπανός τεχνικός, όπως επίσης και για τους παίκτες που αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα και πρόκειται για τους Κώστα Φορτούνη, Κέβιν Μιραλάς, Παπ Σισέ, Σεμπά και Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Ο πρώτος έχει πρόβλημα στο πόδι, ο δεύτερος στον ώμο, ο τρίτος ενοχλήσεις και αυτός, ο τέταρτος έχει το πρόβλημά του και ο τέταρτος στα πλευρά. Και σύμφωνα με αυτά που είπε ο τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού, όλων η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει το Σάββατο, όταν δηλαδή γίνει γνωστή η αποστολή για την κυριακάτικη αναμέτρηση.

Φορτούνης, Σισέ, Σεμπά και Ταχτσίδης λοιπόν, δεν ακόμα γνωστό αν καταφέρουν να αγωνιστούν στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο και όλα θα ξεκαθαρίσουν στην αυριανή προπόνηση της ομάδας. Όσον αφορά στον Μιραλάς, ο κόουτς είπε πως η κατάστασή του είναι βελτιωμένη, πιο βελτιωμένη σε σχέση με τους άλλους, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν και με αυτόν, στο τελευταίο πρόγραμμα που θα γίνει το Σάββατο στο Ρέντη.

Διαβάστε επίσης

Stop στις μετακινήσεις!!!

Stop στις μετακινήσεις!!!

Απόφαση σοκ του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, που απαγόρευσε μεταξύ άλλων και τις μετακινήσεις οπαδών, μεμονωμένων ή οργανωμένων, του Ολυμπιακού.

Κωδικός... Κούτρης!

Κωδικός... Κούτρης!

Γιατί ο Γκαρθία στηρίζεται στον μπακ του Ολυμπιακού και γιατί θέλει να τον έχει έτοιμο ενόψει των αγώνων που έπονται.