Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ενδεκάδα του Θρύλου (pic)

Η ενδεκάδα του Θρύλου (pic)
Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018 - 18:47

Τον Πανιώνιο στο κεκλεισμένων των Θυρών «Γ. Καραϊσκάκης» αντιμετωπίζει σήμερα στις 19:30 ο Ολυμπιακός για την 22η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» στο συγκεκριμένο ματς θέλουν πάση θυσία τη νίκη, προκειμένου να βγάλουν αντίδραση και να επιστρέψουν στις νίκες.

Ο Οσκαρ Γκαρθία, ο οποίος επιστρέφει στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» μετά την περιπέτεια υγείας που τον ταλαιπώρησε, σε αυτό τον αγώνα αποφάσισε να παρατάξει τον Προτό κάτω από τα δοκάρια, τους Νικολάου, Μποτία στο κέντρο της άμυνας, Χατζισαφί αριστερά και Ομάρ δεξιά. Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Ζιλέ και Ταχτσίδης, στα πλάγια οι Μιραλάς και Μάριν, με τον Οτζίτζα-Οφόε να αγωνίζεται πίσω από τον Ανσαριφάρντ.

Δείτε αναλυτικά την 11αδα του Θρύλου:

Διαβάστε επίσης

Γκολ-οφσάιντ για την ΑΕΚ που βγάζει μάτια!

Γκολ-οφσάιντ για την ΑΕΚ που βγάζει μάτια!

Ο Βράνιες σκόραρε από πεντακάθαρη θέση οφσάιντ, αλλά ο βοηθός Ακρίβος έκλεισε τα μάτια και άφησε την ΑΕΚ να ανοίξει το σκορ στον αγώνα με την Ξάνθη. Ούτε ο... Πέλκας τέτοιο γκολ!

Δεν σώνεται με τίποτα

Δεν σώνεται με τίποτα

Ο Πλατανιάς γνώρισε ακόμη μία ήττα στο φετινό πρωτάθλημα αυτή τη φορά από τον ΠΑΣ με 3-0 στην Κρήτη και πλέον ούτε με θαύμα δεν μπορεί να γλιτώσει τον υποβιβασμό στην Football League.