Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Του εύχομαι καλή τύχη στον Ολυμπιακό»

«Του εύχομαι καλή τύχη στον Ολυμπιακό»
Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018 - 11:48

Στον Ολυμπιακό συνεχίζει την προπονητική του καριέρα ο Όσκαρ Γκαρθία. Ο Ισπανός τεχνικός, είχε απολυθεί από τη Σεντ Ετιέν μετά την ήττα με 0-5 από τη Λιόν, αλλά δεν έμεινε για πολύ καιρό χωρίς δουλειά, καθώς λίγο μετά, συμφώνησε με τον Ολυμπιακό. Ο 44χρονος, επέστρεψε στους πάγκους μετά την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του και σημείωσε κιόλας ακόμα μια νίκη, το 1-0 με τον Πανιώνιο.

Από εκεί και πέρα, ο Γκαρθία έχει και μερικούς φίλους στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα, τον Ρεμί Καμπελά, παίκτη της Σεντ Ετιέν, που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ισπανό τεχνικό του Θρύλου, έστω και αν δεν συνεργάστηκαν ποτέ στη Σεντ Ετιέν.

«Η αποπομπή του αποτέλεσε έκπληξη. Δεν έπαιζα τότε, αλλά δεν το περίμενα. Το αποτέλεσμα του ντέρμπι έπαιξε μεγάλο ρόλο. Τον συμπαθώ πολύ, είναι αυτός, άλλωστε, που με έφερε στην ομάδα. Σε κάθε περίπτωση του εύχομαι καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό», ήταν τα λόγια του παίκτη της Σεντ Ετιέν.

Διαβάστε επίσης

Αμέσως... top ο Βαντίς!

Αμέσως... top ο Βαντίς!

Ίσως να έλαβε το μήνυμα από τον Γκαρθία, ίσως να ξεπέρασε ό,τι τον απασχολούσε. Κανείς δεν ξέρει. Το θέμα είναι πως ο Βέλγος «εμφανίστηκε».

«Νίκη με τον ΠΑΟΚ» (vid)

«Νίκη με τον ΠΑΟΚ» (vid)

Ο Οτζίτζα-Οφόε μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου στην μικτή ζώνη του «Γ. Καραϊσκάκης» δίνοντας το σύνθημα για νίκη στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική του πρωταθληματος.

Congratulations mr Panopoulos!

Congratulations mr Panopoulos!

Ένα γκολ για κάθε χρόνο χορηγίας του ΟΠΑΠ από την Ξάνθη, αν και έφαγε ένα παραπάνω στον αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ και δη στο πρώτο ημίχρονο.