Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γιατί ο αγώνας με τον Πανιώνιο ήταν ιδιαίτερος για τον Γκαρθία

Γιατί ο αγώνας με τον Πανιώνιο ήταν ιδιαίτερος για τον Γκαρθία
Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018 - 13:45

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε πριν από μερικές ημέρες με τον Πανιώνιο στον Ναό. Ο Θρύλος επικράτησε με γκολ του Βαντίς Οτζίτζα Οφόε με 1-0 με γκολ στο 48ο λεπτό και μπόρεσε να προσθέσει τρεις πόντους στο σακούλι του, στη μάχη την οποία δίνει. Ο Ολυμπιακός ήταν βελτιωμένος και μπόρεσε να πάρει αυτό που άξιζε, βάση εικόνας.

Αξίζει να τονιστεί πως ο αγώνας ήταν ιδιαίτερος για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία. Μπορεί να ήταν ο πρώτος αγώνας κεκλεισμένων των θυρών στην καριέρα του, αλλά άλλο ήταν αυτό που έκανε ξεχωριστή την αναμέτρηση με τους Νεοσμυρνιώτες. Και αυτό ήταν η παρουσία της οικογένειάς του στις εξέδρες του Ναού.

Αυτό, φυσικά, έκανε πιο ευχάριστο το διάστημα του αγώνα στον τεχνικό του Ολυμπιακού, έχοντας την οικογένειά του δίπλα και φυσικά, ήταν ό,τι καλύτερο μετά την πρόσφατη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του. Μάλιστα, κατά τις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς, ο κόουτς του Ολυμπιακού είχε στο πλευρό του την κορούλα του...

Ξεχωριστές στιγμές!

Διαβάστε επίσης

Φιλικά με Τσερνομόρετς

Φιλικά με Τσερνομόρετς

Φιλικές αναμετρήσεις με την ομάδα του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε ο γενικός διευθυντής της ουκρανικής ομάδας.

Αυτό έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός...

Αυτό έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός...

Από τότε που έσπασε την παράδοση της Τούμπας ο Ολυμπιακός, έχει καταφέρει κάτι μοναδικό, που ο ΠΑΟΚ δεν το έχει κάνει ποτέ φυσικά στον Πειραιά.

Το πιστεύουν...

Το πιστεύουν...

Πίστη για ανατροπή σκηνικού στον Ολυμπιακό, με συνέχεια τον αγώνα της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, στον οποίο πιστεύουν από τη μεριά τους πως έχουν ήδη κερδίσει.