Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, η προσφορά της ΑΕΚ ήταν χαμηλή»

«Είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, η προσφορά της ΑΕΚ ήταν χαμηλή»
Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 - 10:55

Στην Άρσεναλ συνεχίζει την καριέρα του ο Κώστας Μαυροπάνος. Ο Ολυμπιακός είχε ενδιαφερθεί για τον παίκτη, αλλά τελικά δεν έγινε κάτι, αφού η πλευρά του παίκτη ήθελε να συνεχίσει στο εξωτερικό.

Με τον σκάουτερ και μάνατζερ, Βασίλη Σταχτιάρη να μιλάει στο goal.com και να εξηγεί τι ακριβώς έγινε και ο παίκτης δεν ήρθε στον Ολυμπιακό.

«Ο Μαυροπάνος είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, πριν έρθει η πρόταση της Άρσεναλ. Αλλά υπήρχαν εκτεταμένες επαφές και με την Ουντινέζε. Επίσης, δύο ομάδες από την Ισπανία, οι Εϊμπάρ και Βαγιεκάνο, είχαν εκφράσει κι αυτές το ενδιαφέρον τους», ανέφερε ο Σταχτιάρης και συνέχισε.

«Είχαμε επαφές και με την ΑΕΚ, αλλά η προσφορά της ήταν χαμηλή. Άρα, ο Ολυμπιακός βρισκόταν στην pole position. Αλλά ο παίκτης ήθελε να παίξει στο εξωτερικό».

Διαβάστε επίσης

Για το διπλό χωρίς αυτόν!

Για το διπλό χωρίς αυτόν!

Ο Ολυμπιακός αναμετράται με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Κυριακή και υπάρχουν πολλές πιθανότητες η ομάδα να παραταχθεί χωρίς ένα μεγάλο αστέρι της.

«Πάμε για νίκη στην Τούμπα»

«Πάμε για νίκη στην Τούμπα»

Τελικό, χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο Αλεξί Ρομαό. Ο Τογκολέζος έκανε λόγο πως όλοι οι παίκτες είναι αποφασισμένοι για τη νίκη.