Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πήρε εξιτήριο ο Γκαρθία - Με συνοδεία όλο το βράδυ

Πήρε εξιτήριο ο Γκαρθία - Με συνοδεία όλο το βράδυ
Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 - 12:35

Εξιτήριο από το Διαβαλκανικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης πήρε ο Όσκαρ Γκαρθία. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού χτυπήθηκε από αντικείμενο που πέταξε οπαδός του ΠΑΟΚ και διεκομίσθη εκεί, όπου έμεινε όλο το βράδυ, προκειμένου να αποκατασταθεί η κατάσταση της υγείας του.

«Οίδημα άνω χείλους αριστερά, με επιφανειακό θλαστικό τραύμα του σύστοιχου βλεννογόνου. Έχει ευαισθησία στην αριστερή κροταφογναθική άρθρωση, αυχεναλγία, ζάλη και ναυτία», έκανε λόγο η διάγνωση, με τον τεχνικό του Θρύλου να μένει στο νοσοκομείο όλη τη νύχτα.

Μάλιστα, τα πράγματα στον περιβάλλοντα χώρο ήταν τόσο σοβαρά, που υπήρχε μια κλούβα στο Κέντρο, αλλά και ένα περιπολικό, μαζί με άντρες ασφαλείας.

Εκεί φτάσαμε εν έτει 2018. Μια ομάδα που είναι υπεύθυνη για τη μη τέλεση ενός αγώνα, να στέλνει στο νοσοκομείο προπονητή αντίπαλης ομάδας, επειδή οπαδός της έριξε αντικείμενο που τον τραυμάτισε και οι Αρχές να στέλνουν δυνάμεις στο νοσοκομείο για την αποτροπή επεισοδίων.

Διαβάστε επίσης

Τραυματίας ο Ίβιτς, θέατρο ο Γκαρθία!

Τραυματίας ο Ίβιτς, θέατρο ο Γκαρθία!

Είδατε πώς το παρουσιάζουν το θέμα οι... αντικειμενικοί και από τον ΠΑΟΚ; Με ειδικό καρότσι είχαν πάρει τον Ίβιτς από τη Λεωφόρο, αλλά ο τεχνικός του Ολυμπιακού κάνει θέατρο. Δεν ντρεπόμαστε λιγάκι;

Τότε τους κάνατε ήρωες...

Τότε τους κάνατε ήρωες...

Στο Κύπελλο της σεζόν 2015-16, από τον ΠΑΟΚ είχαν πανηγυρίσει για τα επεισόδια που έκαναν, λέγοντας πως έτσι άρχισε η εξυγίανση του ποδοσφαίρου...