Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Γελοιότητες αυτά που διαρρέει ο ΠΑΟΚ»

«Γελοιότητες αυτά που διαρρέει ο ΠΑΟΚ»
Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 - 15:08

Ακούστηκε κι αυτό. Από τον ΠΑΟΚ είπαν πως ο Όσκαρ Γκαρθία δεν είχε δηλωθεί στο φύλλο αγώνα και πως έτσι θα κατάφερναν να γλιτώσουν την τιμωρία, αφού δεν υπήρχε ειδικότητα του Ισπανού. Ως εκ τούτου, ο ΠΑΟΚ θα ισχυριζόταν πως ο Γκαρθία ήταν... άγνωστος και έτσι δεν θα τιμωρούνταν επειδή δεν χτυπήθηκε κανένας τεχνικός του Ολυμπιακού, επειδή δεν ήταν δηλωμένος.

Από τον Ολυμπιακό βέβαια δεν υπάρχει καμία ανησυχία και ήταν ξεκάθαροι πως «ο Γκαρθία ήταν κανονικά δηλωμένος και πως όλα αυτά που διαρρέει ο ΠΑΟΚ, είναι γελοιότητες». Δεν υπάρχει κανένα θέμα σχετικά με αυτό, ο Γκαρθία ήταν κανονικά δηλωμένος και ο ΠΑΟΚ δεν θα τη γλιτώσει.

Ακόμα κι εκεί έφτασαν στον ΠΑΟΚ για να γλιτώσουν την τιμωρία, αλλά φυσικά δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο. Ο Ισπανός είχε δηλωθεί κανονικά και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχία στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για αυτά που διαρρέουν στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης

Έχουν καταγραφεί, όντως, τα πάντα;

Έχουν καταγραφεί, όντως, τα πάντα;

Η έκθεση της αστυνομίας αναμένεται με ενδιαφέρον για τα επεισόδια στην Τούμπα, στα αποδυτήρια, τις σουίτες και βεβαίως το ντου των οπαδών του ΠΑΟΚ – Η σύλληψη που καταρρέει το… επιχείρημα του ΠΑΟΚ και οι τραυματίες αστυνομικοί. Θα γίνει των… Ζωσιμάδων ή θα καταγραφούν στην έκθεση της αστυνομίας τα πάντα;

Όταν δεν κατεβήκατε στον ημιτελικό ήσασταν... μάγκες;

Όταν δεν κατεβήκατε στον ημιτελικό ήσασταν... μάγκες;

Πριν από δύο χρόνια, για το Κύπελλο, ο ΠΑΟΚ δεν ήρθε στον Πειραιά για να παίξει. Τότε προφανώς ήταν μάγκες στον ΠΑΟΚ. Δύο χρόνια μετά, ο Ολυμπιακός που πήγε πάνω, γιατί χαρακτηρίζεται αλλιώς από τους ίδιους τους μάγκες;