Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να ποιος προάγει τη βία...

Να ποιος προάγει τη βία...
Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018 - 13:42

Όλο αυτό το διάστημα, έχουμε γίνει μάρτυρες του επιπέδου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με τα όσα έγιναν στον αγώνα της Τούμπας, που δεν έγινε ποτέ, με τον Ολυμπιακό. Ο Γιώργος Σαββίδης αναρτούσε... κότες, εκδηλώνοντας την αγάπη του για τα εν λόγω όντα, ενώ όλος ο οργανισμός ΠΑΟΚ ειρωνευόταν τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία.

Και μετά λένε ποιος προάγει τη βία. Οι παράγοντες και οι παίκτες, έγραφαν ό,τι ήθελαν και φυσικά κανείς τους δεν θα πάει στον εισαγγελέα. Ο 27χρονος που πέτυχε με το αντικείμενο που πέταξε τον τεχνικό του Ολυμπιακού, ναι. Και έτσι έπρεπε να γίνει, αλλά καλά θα κάνουν οι Αρχές να στείλουν στον εισαγγελέα και μερικούς άλλους.

Με το βίντεο με το οποίο ειρωνεύεται τον Γκαρθία ο ΠΑΟΚ, εκδηλώνονται σιγά σιγά εκεί στη Θεσσαλονίκη και φαίνεται το επίπεδό τους. Αυτοί βάζουν φωτιά στο πρωτάθλημα και αυτοί φταίνε για το γεγονός πως έχουν καταντήσει εκεί που έχουν καταντήσει. Αλλά τι να περιμένεις πραγματικά;

Διαβάστε επίσης

Αναβλήθηκε η δίκη του 27χρονου!

Αναβλήθηκε η δίκη του 27χρονου!

Σύμφωνα με αυτά που έγιναν γνωστά, η δική του 27χρονου για το αντικείμενο που πέταξε στον Όσκαρ Γκαρθία, αναβλήθηκε – Τι μπορεί να πει – ακόμα και για αυτό – ο ΠΑΟΚ.

Βίντεο για τον Ίβιτς δεν έχει; (vid)

Βίντεο για τον Ίβιτς δεν έχει; (vid)

Αλήθεια ρε καρντάσια... Γιατί όταν είχε τραυματιστεί ο Ίβιτς πέρυσι, δεν είχατε αναρτήσει ένα βίντεο που να γράφει #PrayForIvic; Θα είχατε κι εκεί πολλά like.

Ένα μεγάλο μπράβο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ! (vid)

Ένα μεγάλο μπράβο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ! (vid)

Η ειρωνεία του Γιώργου Σαββίδη και της Έλενας Ακρίτα, ήταν αυτό που ζητούσαν στον ΠΑΟΚ, ώστε να συνεχίσουν αυτό που... έσπειραν. Και ένα μπράβο για το #PrayForOscar...