Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε απολογία ο Μελετλίδης

Σε απολογία ο Μελετλίδης
Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018 - 14:15

Σε απολογία από τη Superleague κλήθηκε ο Ιορδάνης Μελετλίδης. Αυτό γίνεται για τη συμπεριφορά του στον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι όπου ο ΠΑΟΚ έχασε με 3-2, κάτι το οποίο δεν άρεσε στους παράγοντες της ομάδας, που μπήκαν μέσα και συνεπλάκησαν με τους παίκτες του Αστέρα. Και μετά αναρωτιούνται γιατί κάνουν αυτά που κάνουν οι οπαδοί τους.

Σχετικά με τον Μελετλίδη, ήταν οργανωμένος οπαδός του ΠΑΟΚ, άλλοτε υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πρώην πρόεδρος του συνδέσμου ΠΑΟΚ Διοικητηρίου. Τώρα, εκτελεί χρέη φροντιστή στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά προφανώς δεν έχει ξεχάσει το ένδοξο παρελθόν του. Σαν τον «γιατρό της Τούμπας», που είναι πάντα σε ετοιμότητα.

Αναλυτικά η κλήση του σε απολογία

Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ι. Μελετλίδη (Φροντιστή): «Βάσει των αναφερομένων στο από 04/03/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 4/03/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας». Για τη συμπεριφορά του κ. Ι. Μελετλίδη στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 10 παρ. 1 περ. δ΄ στοιχ. Ι, σε συνδυασμό με τα άρθρα 11 παρ. 1, 2, 3 και 5, 12 περ. α΄, 14 παρ. 1, 2 και 3 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Διαβάστε επίσης

Με ψυχραιμία...

Με ψυχραιμία...

Από εδώ και πέρα, στον Ολυμπιακό έχουν τη δυνατότητα να σκεφτούν και να πράξουν με ψυχραιμία, χωρίς την πίεση που υπήρχε πρωτύτερα.

Σκόραρε ο Ζντιέλαρ (vid)

Σκόραρε ο Ζντιέλαρ (vid)

Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού πέτυχε το δεύτερο γκολ της Παρτιζάν στη νίκη επί της Ραντ Μπέογκραντ με 3-1, για την 26η αγωνιστική του σέρβικου πρωταθλήματος.

Δίνει ευκαιρίες ο Γκαρθία

Δίνει ευκαιρίες ο Γκαρθία

Έξι ματς απομένουν ακόμα για τη λήξη της σεζόν, έξι ματς στα οποία ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να δώσει ευκαιρίες σε όσους τις αξίζουν.