Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκόραρε ο Ζντιέλαρ (vid)

Σκόραρε ο Ζντιέλαρ (vid)
Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018 - 18:53

Το δεύτερο γκολ του με τη φανέλα της Παρτιζάν πέτυχε ο Σάσα Ζντιέλαρ! Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού, σκόραρε στη νίκη επί της Ραντ Μπέογκραντ με 3-1, για την 26η αγωνιστική του σέρβικου πρωταθλήματος και βοήθησε την ομάδα του να πάρει το τρίποντο της νίκης.

Ο 22χρονος άσος βγήκε μπροστά όταν τον χρειάστηκε η ομάδα του, έκανε το 2-1 στο 70’ και έβαλε τις βάσεις για την επικράτηση της Παρτιζάν.

Η ομάδα του Ζντιέλαρ είχε προηγηθεί με 1-0 στο 17’ με γκολ του Τόσιτς και είχε ισοφαριστεί στο 40’ από τον Βολκόφ. Το τελικό 3-1 έκανε ο Ταβάμπα στο 88’.

Δείτε το γκολ του Ζντιέλαρ:

Διαβάστε επίσης

«Φανταστικοί οι οπαδοί του Ολυμπιακού»

«Φανταστικοί οι οπαδοί του Ολυμπιακού»

Ο Ελληνοαυστραλός, Αριστομένης Χαραλαμπόπουλος, διηγήθηκε την εμπειρία του σε ιστοσελίδα της ομογένειας, όταν αντιμετώπισε τους «ερυθρόλευκους» στο Κύπελλο με τον Αχαρναϊκό.

Ο Τζοβάρας στο ματς με τον Πλατανιά

Ο Τζοβάρας στο ματς με τον Πλατανιά

Ο διαιτητής από την ΕΠΣ Φθιώτιδας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση των Πειραιωτών με την κρητική ομάδα στα Χανιά, για την 25η στροφή της Σούπερ Λίγκας.

Με ψυχραιμία...

Με ψυχραιμία...

Από εδώ και πέρα, στον Ολυμπιακό έχουν τη δυνατότητα να σκεφτούν και να πράξουν με ψυχραιμία, χωρίς την πίεση που υπήρχε πρωτύτερα.

Σε απολογία ο Μελετλίδης

Σε απολογία ο Μελετλίδης

Ο άλλοτε οργανωμένος οπαδός του ΠΑΟΚ, άλλοτε υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πρώην πρόεδρος του συνδέσμου του ΠΑΟΚ Διοικητηρίου και νυν φροντιστής, κλήθηκε σε απολογία από τη Superleague.