Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με ψυχραιμία...

Με ψυχραιμία...
Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018 - 15:30

Έξι ματς απομένουν ακόμα για να λήξει η σεζόν και στον Ολυμπιακό θα σκεφτούν από εδώ και πώς θα πράξουν. Θα πράξουν με ψυχραιμία.

Με ψυχραιμία έπρατταν και πριν, απλά τώρα δεν υπάρχει η τόσο μεγάλη πίεση για την κατάκτηση του τίτλου. Πάντα υπάρχει πίεση στον Ολυμπιακό, αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα, υπάρχει η δυνατότητα μείωσής της.

Οι Πειραιώτες λοιπόν πράττουν ψύχραιμα, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν από τώρα τα σχέδιά τους, ώστε να είναι ακόμα πιο έτοιμοι την επόμενη σεζόν, όταν η ομάδα θα αρχίσει το νέο μαραθώνιο.

Διαβάστε επίσης

Σκόραρε ο Ζντιέλαρ (vid)

Σκόραρε ο Ζντιέλαρ (vid)

Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού πέτυχε το δεύτερο γκολ της Παρτιζάν στη νίκη επί της Ραντ Μπέογκραντ με 3-1, για την 26η αγωνιστική του σέρβικου πρωταθλήματος.

«Φανταστικοί οι οπαδοί του Ολυμπιακού»

«Φανταστικοί οι οπαδοί του Ολυμπιακού»

Ο Ελληνοαυστραλός, Αριστομένης Χαραλαμπόπουλος, διηγήθηκε την εμπειρία του σε ιστοσελίδα της ομογένειας, όταν αντιμετώπισε τους «ερυθρόλευκους» στο Κύπελλο με τον Αχαρναϊκό.

Σε απολογία ο Μελετλίδης

Σε απολογία ο Μελετλίδης

Ο άλλοτε οργανωμένος οπαδός του ΠΑΟΚ, άλλοτε υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πρώην πρόεδρος του συνδέσμου του ΠΑΟΚ Διοικητηρίου και νυν φροντιστής, κλήθηκε σε απολογία από τη Superleague.