Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μπεν λύτρωσε τον Ερυθρό Αστέρα! (vid)

Ο Μπεν λύτρωσε τον Ερυθρό Αστέρα! (vid)
Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018 - 21:31

Μετά τον Σάσα Ζντιέλαρ, ένας ακόμα πρώην «ερυθρόλευκος» σκόραρε στην 26η αγωνιστική του σερβικού πρωταθλήματος! Ο λόγος για τον Μοχάμεντ Μπεν, ο οποίος «λύτρωσε» τον Ερυθρό Αστέρα στον αγώνα με την Βοϊβοντίνα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι που είχαν κερδίσει οι φιλοξενούμενοι και με σουτ στην αριστερή πλευρά του πορτιέρο των γηπεδούχων έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Ο Κομωριανός παρέμεινε ψύχραιμος, σκόραρε από την άσπρη βούλα και χάρισε το τρίποντο στον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος είχε προηγηθεί στο 2’ με τον Ντόναλντ, αλλά είχε ισοφαριστεί στο 73’ από τον Οκεούχι.

Δείτε το γκολ:

Διαβάστε επίσης

Αυτοκριτική και δουλειά στο Ρέντη

Αυτοκριτική και δουλειά στο Ρέντη

Οι παίκτες του Ολυμπιακού μίλησαν αρκετή ώρα μεταξύ τους και με τον Όσκαρ Γκαρθία πριν την διπλή προπόνηση της Τετάρτης (07/03) , τονίζοντας ότι θα πρέπει να αλλάξουν την εικόνα τους, κάνοντας το 6 στα 6 στο πρωτάθλημα.

Παράδειγμα για όλους ο Προτό

Παράδειγμα για όλους ο Προτό

Ο Βέλγος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού βγάζει πάθος και ψυχή μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας ότι αν και βρίσκεται λίγο καιρό στην ομάδα πονάει… τη φανέλα του Θρύλου.

Ο Τζοβάρας στο ματς με τον Πλατανιά

Ο Τζοβάρας στο ματς με τον Πλατανιά

Ο διαιτητής από την ΕΠΣ Φθιώτιδας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση των Πειραιωτών με την κρητική ομάδα στα Χανιά, για την 25η στροφή της Σούπερ Λίγκας.

«Φανταστικοί οι οπαδοί του Ολυμπιακού»

«Φανταστικοί οι οπαδοί του Ολυμπιακού»

Ο Ελληνοαυστραλός, Αριστομένης Χαραλαμπόπουλος, διηγήθηκε την εμπειρία του σε ιστοσελίδα της ομογένειας, όταν αντιμετώπισε τους «ερυθρόλευκους» στο Κύπελλο με τον Αχαρναϊκό.