Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτοκριτική και δουλειά στο Ρέντη

Αυτοκριτική και δουλειά στο Ρέντη
Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018 - 09:04

Αρκετή κουβέντα, ώστε να βρεθεί το τι φταίει για την εικόνα της ομάδας, και αυτοκριτική των παικτών του Ολυμπιακού έγινε την Τετάρτη (07/03) στο Ρέντη, οι οποίοι συνομίλησαν τόσο μεταξύ τους όσο και με τον Όσκαρ Γκαρθία.

Οι παίκτες του Θρύλου είχαν την ευκαιρία την Τρίτη να ξεκουραστούν, ωστόσο τη χθεσινή ημέρα επέστρεψαν στο Ρέντη και μάλιστα το πρόγραμμα περιλάμβανε διπλή προπόνηση η οποία έγινε παρουσία του Γιάννη Βρέντζου.

Οι Πειραιώτες έδειξαν ότι θέλουν να αλλάξουν την εικόνα και στις συνομιλίες που είχαν έδωσαν ως νέο στόχο το 6 στα 6 μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Το κλίμα δεν είναι καλό στους «ερυθρόλευκους» ωστόσο όλοι γνωρίζουν ότι η χρονιά δεν έχει τελειώσει και θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό μέχρι το τέλος, κάτι το οποίο τόνιζαν όλοι.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι λοιπόν αποφασισμένοι να πάρουν μόνο νίκες μέχρι το τέλος κάτι το οποίο θα πρέπει να δείξουν και εντός αγωνιστικών χώρων αρχής γενομένης στο ματς της Κυριακής κόντρα στον Πλατανιά στην Κρήτη.

Διαβάστε επίσης

Παράδειγμα για όλους ο Προτό

Παράδειγμα για όλους ο Προτό

Ο Βέλγος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού βγάζει πάθος και ψυχή μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας ότι αν και βρίσκεται λίγο καιρό στην ομάδα πονάει… τη φανέλα του Θρύλου.

Το νέο «διαμάντι» του Θρύλου

Το νέο «διαμάντι» του Θρύλου

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πιστεύουν πολύ στον Μαντί Καμαρά, ο οποίος έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις στους «ερυθρόλευκους» που πιστεύουν ότι θα τους δικαιώσει όπως ο Παπέ Αμπού Σισέ.

Ο Τζοβάρας στο ματς με τον Πλατανιά

Ο Τζοβάρας στο ματς με τον Πλατανιά

Ο διαιτητής από την ΕΠΣ Φθιώτιδας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση των Πειραιωτών με την κρητική ομάδα στα Χανιά, για την 25η στροφή της Σούπερ Λίγκας.