Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κοινή επιθυμία να μείνει ο Κέβιν

Κοινή επιθυμία να μείνει ο Κέβιν
Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 - 10:46

Ο Κέβιν Μιραλάς επέστρεψε στον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας την απόλυτη αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος είχε δει με τα μάτια του τι μπορεί να προσφέρει ο Βέλγος στο σύλλογο στην πρώτη του θητεία με τα ερυθρόλευκα.

Η αλήθεια είναι ότι ο μεσοεπιθετικός του Θρύλου δεν έχει καταφέρει να πιάσει τα στάνταρ απόδοσης που όλοι περίμεναν στον Ολυμπιακό, ωστόσο αυτό είναι κατά κάποιο τρόπο λογικό, αφού ο Κέβιν ήρθε στα μέσα της σεζόν μη έχοντας παιχνίδια στα πόδια του με την Έβερτον.

Οι Πειραιώτες, λοιπόν, δικαιολογούν τον Μιραλάς και γνωρίζοντας και εκείνοι τι μπορεί να προσφέρει όταν βρει ξανά τα πατήματά του επιθυμούν να τον κρατήσουν στο σύλλογο. Από την άλλη πλευρά ο Βέλγος μεσοεπιθετικός δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του προς την ομάδα, δείχνοντας ότι θέλει πάρα πολύ να μείνει και να δικαιώσει τους ανθρώπους του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης

H ευκαιρία του Μάρτινς

H ευκαιρία του Μάρτινς

Ο Πορτογάλος μέσος του Ολυμπιακού αγωνίστηκε στο ματς με τον Πλατανιά, έχοντας καλή παρουσία και δείχνοντας ότι είναι και εκείνος έτοιμος να βοηθήσει όποτε του ζητηθεί.

Κόλαφος για Σαββίδη και ΠΑΟΚ

Κόλαφος για Σαββίδη και ΠΑΟΚ

Οι Θεσσαλονικείς κινδυνεύουν μέχρι και με υποβιβασμό για την εισβολή με όπλο και τις απειλές του Ιβάν Σαββίδη- Του ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη από τον Κωνστανίνο Σιμιτζόγλου σύμφωνα με το άρθρο 19 του πειθαρχικού Κώδικα.