Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην προεπιλογή των χωρών τους, Πάρντο και Ομάρ

Στην προεπιλογή των χωρών τους, Πάρντο και Ομάρ
Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018 - 11:27

Πολύ πιθανό να βρίσκεται στην αποστολή της Κολομβίας για τα φιλικά ματς με την Γαλλία και την Αυστραλία είναι ο Φελίπε Πάρντο.

Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού βρίσκεται στην προεπιλογή της Εθνικής του ομάδας για τα συγκεκριμένα φιλικά ματς και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να γίνει γνωστό αν βρίσκεται τελικά στην αποστολή της Εθνικής της χώρας του.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κολομβίας, Πέκερμαν φαίνεται να υπολογίζει στον παίκτη των «ερυθρόλευκων», ο οποίος ακόμη και να μην βρίσκεται τελικά στην αποστολή της χώρας του για τα 2 φιλικά ματς, θα είναι υποψήφιος για να βρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Την ίδια ώρα και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί βρίσκεται στην προεπιλογή του τεχνικού του και το επόμενο διάστημα θα φανεί αν τελικά θα βρίσκεται στην αποστολή για τα φιλικά της χώρας του με την Αυστραλία και την Αλβανία.

Διαβάστε επίσης

Χτίζεται σιγά- σιγά ο νέος Θρύλος

Χτίζεται σιγά- σιγά ο νέος Θρύλος

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν έχει ξεκινήσει με τον Φρανσουά Μοντεστό να έχει σηκώσει μανίκια και να αναζητά τις καλύτερες δυνατές περιπτώσεις για τον Ολυμπιακό.

Έκπληξη με την μη κλήση του Κούτρη

Έκπληξη με την μη κλήση του Κούτρη

Ο νεαρός αμυντικός του Ολυμπιακού δεν κλήθηκε από τον Μίκαελ Σκίμπε για τα φιλικά ματς της Εθνικής Ελλάδος με την Ελβετία και την Αίγυπτο, κάτι το οποίο προκάλεσε έκπληξη στους «ερυθρόλευκους».