Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ικανοποίηση από Γκαρθία

Ικανοποίηση από Γκαρθία
Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018 - 13:15

Παρά τη διακοπή του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του με αμείωτους ρυθμούς, με τον Όσκαρ Γκαρθία να δείχνει το τελευταίο διάστημα ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται από τους παίκτες του στις προπονήσεις.

Ο Ισπανός τεχνικός στην προπόνηση της Τετάρτης έτρεξε… τους ποδοσφαιριστές του, σε μία προσπάθεια να τους έχει στην τσίτα ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, ωστόσο χθες έριξε τους ρυθμούς. Αυτό έγινε ίσως, προκειμένου να αποφευχθεί κάποιος τραυματισμός στο σύλλογο, καθώς και γιατί ο Γκαρθία φαίνεται ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Το κλίμα στην ομάδα είναι ιδιαίτερα καλό και ο τεχνικός των Πειραιωτών φαίνεται να αποφάσισε να παραχωρήσει τριήμερο ρεπό στους παίκτες του την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να τους επιβραβεύσει κατά κάποιο τρόπο αλλά και να τους δώσει την ευκαιρία να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει της συνέχειας.

Στο Ρέντη, οι παίκτες του Θρύλου αναμένουν τις αποφάσεις, προκειμένου να γνωρίζουν από ποια θέση και με πόσες πιθανότητες θα διεκδικήσουν μέχρι το τέλος τον τίτλο του πρωταθλήματος, έχοντας συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα καταφέρουν να πετύχουν τον στόχο τους.

Το Σάββατο (17/03) υπενθυμίζουμε ότι θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας κεκλεισμένων των Θυρών τόσο για τον κόσμο όσο και για τους εκπροσώπους του Τύπου κόντρα στον Πανιώνιο, με τον Γκαρθία να έχει την ευκαιρία να κάνει κάποιες δοκιμές και αν δει στην πράξη αν η δουλειά στην προπόνηση βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο.

Διαβάστε επίσης