Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πόση ξεφτίλα ακόμη! Και… νέα Τούμπα υπόσχεται ο Τσίπρας!

Πόση ξεφτίλα ακόμη! Και… νέα Τούμπα υπόσχεται ο Τσίπρας!
Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 - 10:17

Ένα ακόμη επεισόδιο στο σίριαλ του δράματος που βιώνει η χώρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ βγάζει ανακοίνωση κατά του Μαρινάκη και του κόσμου που βρέθηκε στο κέντρο του Πειραιά. Την ίδια ώρα, ο Αλέξης Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη… μοιράζει γήπεδο στον ΠΑΟΚ!

Μιλώντας στο 11ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Κεντρικής Μακεδονίας, αναφέρθηκε στα πλάνα ανακατασκευής της Τούμπας, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Από το Ταμείο Εθνικής Άμυνας, έχει επίσης ληφθεί απόφαση για την αξιοποίηση έκτασης στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, προκειμένου να εξυπηρετηθεί το σχέδιο ανακατασκευής του γηπέδου του Συλλόγου. Για το σκοπό αυτό εξετάζονται ήδη θετικά περεταίρω αιτήματα του συλλόγου από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το Υπουργείο Περιβάλλοντος».

Πόση ξεφτίλα ακόμη. Πλάτη στον κολλητό τους Ιβάν και… πόλεμο απέναντι στον Ολυμπιακό

Διαβάστε επίσης

Σκανδάλων συνέχεια…

Σκανδάλων συνέχεια…

Ακόμη μία απόφαση-πρόκληση πάρθηκε την Τετάρτη (28/03) με τον ΠΑΟΚ να μη τιμωρείται με αφαίρεση 3 βαθμών για τα όσα έγιναν στην Τούμπα στο ματς με τους «ερυθρόλευκους».

Έστειλε το μήνυμά του ο κόσμος του Ολυμπιακού!

Έστειλε το μήνυμά του ο κόσμος του Ολυμπιακού!

Οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» διαμαρτυρήθηκαν για τα όσα συμβαίνουν κατά του Ολυμπιακού και παρά τις προκλήσεις και την ωμή βία της αστυνομίας, εκείνοι δεν δημιούργησαν το παραμικρό πρόβλημα.

«Κανένα δικαστήριο δεν καταδίκασε τον Μαρινάκη»

«Κανένα δικαστήριο δεν καταδίκασε τον Μαρινάκη»

Ο πρόεδρος της Νότιγχαμ Φόρεστ, Νίκολας Ράνταλ με ανοικτή επιστολή του στους οπαδούς της ομάδας, τόνισε ότι έχουν καταπέσει όλες οι εις βάρος κατηγορίες του Βαγγέλη Μαρινάκη, κάνοντας λόγο για σκευωρία.

Διάκριση για το παγκόσμιο site του Ολυμπιακού

Διάκριση για το παγκόσμιο site του Ολυμπιακού

Η επίσημη ιστοσελίδα των «ερυθρόλευκων» μεταφράζεται σε εννιά διαφορετικές γλώσσες, καταλαμβάνοντας έτσι την τρίτη θέση ανάμεσα στα κλαμπ της Ευρώπης στη συγκεκριμένη λίστα παροχής δυνατοτήτων μετάφρασης σε ξένες γλώσσες.