Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκανδάλων συνέχεια…

Σκανδάλων συνέχεια…
Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 - 11:18

Στην Ελλάδα της εξυγίανσης όλα μπορούν να συμβούν. Η ασυλία του ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στο ματς με τον Ολυμπιακό, με το χτύπημα στο πρόσωπο του Όσκαρ Γκαρθία που είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή του αγώνα προκάλεσε για ακόμη μία φορά την οργή του κόσμου των «ερυθρόλευκων».

Το σκεπτικό της μη αφαίρεσης των τριών βαθμών στον ΠΑΟΚ, τόσο από την Επιτροπή Εφέσεων, όσο και από το Διαιτητικό Δικαστήριο, και το ότι είναι διαφορετικό να διακοπεί ο αγώνας, από την μη έναρξη του ματς είναι απλά για να γελάει ο κόσμος. Μία απόφαση που υπενθυμίζουμε ότι πάρθηκε τα ξημερώματα Κυριακής από την Επιτροπή Εφέσεων, επιστρέφοντας τους βαθμούς στον ΠΑΟΚ, όπου πρωτόδικα είχαν τιμωρηθεί με αφαίρεση -3 βαθμών.

Με τον ΠΑΟΚ να ευνοείται σκανδαλωδώς και να διαμαρτύρεται κιόλας, δηλαδή τι άλλο θα δούμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο;

Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά στο ελληνικό ποδόσφαιρο παραμένουν πάντα εις βάρος του Ολυμπιακού, ο οποίος τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών για το ματς με την ΑΕΚ, σε μία αναμέτρηση που κανένας παίκτης ή διαιτητής δεν κινδύνεψε.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα προσφύγουν και πάλι στο Διαιτητικό Δικαστήριο ζητώντας επιτέλους την τήρηση των κανονισμών. Αν και από ότι φαίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο της εξυγίανσης οι κανονισμοί τηρούνται μονοπλεύρως.

Διαβάστε επίσης

Έστειλε το μήνυμά του ο κόσμος του Ολυμπιακού!

Έστειλε το μήνυμά του ο κόσμος του Ολυμπιακού!

Οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» διαμαρτυρήθηκαν για τα όσα συμβαίνουν κατά του Ολυμπιακού και παρά τις προκλήσεις και την ωμή βία της αστυνομίας, εκείνοι δεν δημιούργησαν το παραμικρό πρόβλημα.

«Κανένα δικαστήριο δεν καταδίκασε τον Μαρινάκη»

«Κανένα δικαστήριο δεν καταδίκασε τον Μαρινάκη»

Ο πρόεδρος της Νότιγχαμ Φόρεστ, Νίκολας Ράνταλ με ανοικτή επιστολή του στους οπαδούς της ομάδας, τόνισε ότι έχουν καταπέσει όλες οι εις βάρος κατηγορίες του Βαγγέλη Μαρινάκη, κάνοντας λόγο για σκευωρία.