Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έστειλε το μήνυμά του ο κόσμος του Ολυμπιακού!

Έστειλε το μήνυμά του ο κόσμος του Ολυμπιακού!
Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 - 11:40

«Κράτος δεν είναι ο πρωθυπουργός, κράτος είναι ο Ολυμπιακός», αυτό ήταν ένα από τα συνθήματα που φώναξαν οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» στην ειρηνική τους διαδήλωση στο κέντρο του Πειραιά για τα όσα συμβαίνουν και τον πόλεμο που δέχεται ο Θρύλος και ο ηγέτης του, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού διαμαρτυρήθηκαν χωρίς να δημιουργήσουν το παραμικρό πρόβλημα, παρά τις προκλήσεις και την ωμή βία της αστυνομίας, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Ο Τσακαλώτος, (πρόκειται για τον υπουργό που έχει επισκεφτεί την Τούμπα σε σουίτα του Σαββίδη), ήρθε στον Πειραιά και δεν θα μπορούσε να μην ακούσει τις αντιδράσεις για τα όσα έχει κάνει η Κυβέρνησή του στον Ολυμπιακό και παρά τη βία που ασκήθηκε ο κόσμος έστειλε το μήνυμά του.

Ο λαός του Θρύλου «βράζει» με τα όσα συμβαίνουν και όπως έχουμε αναφέρει ξανά δεν ξεχνά ποτέ, κάτι το οποίο θα κάνει και τώρα.

Το κακό που έχουν προσπαθήσει να κάνουν στον Ολυμπιακό και στον Βαγγέλη Μαρινάκη, δεν θα ξεχαστεί ποτέ από κανέναν και όλοι οι φίλοι της ομάδας θα το έχουν στη μνήμη τους όταν κληθούν να ψηφίσουν ξανά.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αποτελεί την ασπίδα της ομάδας και πλέον είναι πιο συσπειρωμένος από ποτέ, προκειμένου να προστατεύσουν το σύλλογο από τον ανηλεή πόλεμο που δέχεται.

Ότι και να κάνουν, ακόμη και με τη βία που επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν κατά του κόσμου του Ολυμπιακού, εκείνος δεν θα μείνει ποτέ αμέτοχος όταν κάποιοι προσπαθούν να κάνουν κακό στο σύλλογο.

Διαβάστε επίσης

Σκανδάλων συνέχεια…

Σκανδάλων συνέχεια…

Ακόμη μία απόφαση-πρόκληση πάρθηκε την Τετάρτη (28/03) με τον ΠΑΟΚ να μη τιμωρείται με αφαίρεση 3 βαθμών για τα όσα έγιναν στην Τούμπα στο ματς με τους «ερυθρόλευκους».