Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ δεν πάνε καλά!

Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ δεν πάνε καλά!
Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 - 23:16

Πρώτη φορά… Αριστερά! Κατά τη διάρκειά της διακυβέρνησής της έχουμε δει τόσα και τόσα! Αυτοί οι άνθρωποι έχουν καταστρέψει την Ελλάδα. Και το χειρότερο δεν είναι αυτό. Είναι η παντελής έλλειψη αντίληψης της κατάστασης. Καμμιά επαφή με το περιβάλλον. Καθημερινά καταφέρνουν να γίνονται περισσότερο απαράδεκτοι!

Αλλά αυτά που έχουν συμβεί τα τελευταία δύο 24ωρα ξεπερνούν κάθε προηγούμενο. Ειδικά οι ανακοινώσεις από το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν «σημεία αναφοράς» σε ό,τι αφορά τον τρόπο σκέψης τους! Οι άνθρωποι το έχουν τερματίσει, πέρασαν σε άλλο επίπεδο.

Επιθετική ανακοίνωση κατά της Θύρας 7! Το τελευταίο τους «έργο»! Ό,τι και να σχολιάσει κανείς για την πρώτη φορά… Αριστερά, δεν έχει νόημα. Ειδικά με όσα αναφέρει αυτό το πόνημα που εμπνεύστηκε κάποιο «αριστερό» μυαλό.

Η πιο ενδιαφέρουσα φράση είναι πώς «Η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων του Ολυμπιακού κατανοεί ότι πίσω από την επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση κρύβονται επιχειρηματικές και πολιτικές σκοπιμότητες».

Πλανώνται πλάνην οικτράν όλοι αυτοί γιατί προφανώς δεν ξέρουν την ιστορία της Θύρας 7 και τη στάση «No politica»! Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού και γενικότερα ο κόσμος του Θρύλου έχει βρεθεί απέναντι σε όλα τα κόμματα, ιστορικά, όταν αυτά έκαναν πόλεμο στον Ολυμπιακό. Μάλλον υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ αμάθεια για το θέμα…

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που θα μείνει στην ιστορία αναφέρει: «Οι απειλές και οι προσπάθειες εκφοβισμού από μερίδα οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού κι από όσους κρύβονται πίσω τους εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, θα πέσουν στο κενό. Λάθος γήπεδο διάλεξαν να παίξουν.

Και κυρίως λάθος υπολογισμό έχει κάνει ο διωκόμενος για ναρκωτικά ιδιοκτήτης της ΠΑΕ που τους υποκινεί. Ο ΣΥΡΙΖΑ δε χρωστάει σε κανέναν, για αυτό και δεν εκβιάζεται από κανέναν.

Η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων του Ολυμπιακού κατανοεί ότι πίσω από την επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση κρύβονται επιχειρηματικές και πολιτικές σκοπιμότητες και είναι βέβαιο ότι απομονώνει τέτοιες ολιγαρχικές λογικές και πρακτικές.

Καλούμε όλα τα πολιτικά κόμματα να πάρουν ξεκάθαρη θέση και να καταδικάσουν, τόσο τους χθεσινούς τραμπουκισμούς, όσο και τη σημερινή ανακοίνωση της Θύρας 7 που προαναγγέλλει αντισυγκεντρώσεις που μας θυμίζουν τις θλιβερές εποχές των Γκοτζαμάνηδων».

Διαβάστε επίσης

Φούντωσε τις φήμες ο Μπεν Αρφά

Φούντωσε τις φήμες ο Μπεν Αρφά

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός ανακοίνωσε μέσω των social media ότι δε θα συνεχίσει την καριέρα του με την Παρί Σεν Ζερμέν με τα δημοσιεύματα στη συνέχεια να παίρνουν… φωτιά, επιμένοντας για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.