Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλοι μαζί μία γροθιά!

Όλοι μαζί μία γροθιά!
Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018 - 14:02

Δεν έχει ξανά σημειωθεί τέτοιος πόλεμος από παντού σε έναν σύλλογο… Αυτό που συμβαίνει τη φετινή χρονιά με τους πάντες να πολεμούν και να προσπαθούν να βλάψουν τον κορυφαίο σύλλογο της χώρας, Ολυμπιακό και τους ανθρώπους του αποτελεί κάτι πρωτοφανές, τουλάχιστον στο βαθμό που έχει σημειωθεί στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο Ολυμπιακός, όμως, όπως τόνισε και σε τοποθέτησή του ο διευθυντής επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς δεν φοβάται ποτέ τίποτα και κανέναν.

Τόσο η διοίκηση του Θρύλου, όσο και ο λαός του είναι ενωμένοι μία γροθιά απέναντι στον λυσσαλέο πόλεμο που δέχεται η ομάδα. Όσοι προσπαθούν να κάνουν κακό στον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να ξεχαστούν από κανέναν και αυτό θα φανεί…

Η οικογένεια των Πειραιωτών είναι μία γροθιά και είναι αποφασισμένη να μην αφήσει σε κανέναν να βλάψει την αγαπημένη της ομάδα, καθώς και τους ανθρώπους της.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού ύψωσε ασπίδα με τη χθεσινή ανακοίνωση της Θύρας 7 τόσο στον ηγέτη της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, όσο και στην ίδια την ομάδα. Κανένας δεν θα επιτρέψει ξανά να κάνει ο οποιοσδήποτε κακό στον Ολυμπιακό.

Αυτό είναι το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και θα πρέπει να το καταλάβουν καλά όλοι. Τον Ολυμπιακό όσο και να προσπαθούν δεν θα μπορούν να τον βλάψουν, ούτε κυβερνήσεις, ούτε δικαστικές αποφάσεις ούτε κανείς.

Όσο έχει αυτή τη διοίκηση και φυσικά με τον κόσμο του να αποτελεί ασπίδα του συλλόγου, ο Θρύλος δεν φοβάται κανέναν!

Διαβάστε επίσης

Συνεχίστε να εκτίθεστε…

Συνεχίστε να εκτίθεστε…

Δύο μέτρα και δύο σταθμά από την Κυβέρνηση, η οποία βγάζει ανακοινώσεις κατά του Ολυμπιακού και της Θύρας 7, όμως δεν λέει κουβέντα για το «ντου» με όπλο του Ιβάν Σαββίδη.

«Οι Βουλευτές του Πειραιά πού κρύβονται;»

«Οι Βουλευτές του Πειραιά πού κρύβονται;»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς σχολίασε την απουσία της πλειοψηφίας των βουλευτών του Πειραιά στον πόλεμο που δέχονται οι «ερυθρόλευκοι».

«Υποχρέωσή μας η νίκη με Λεβαδειακό»

«Υποχρέωσή μας η νίκη με Λεβαδειακό»

Ο Δημήτρης Νικολάου μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τους Βοιωτούς, για τους στόχους της ομάδας, καθώς και για την Ακαδημία των «ερυθρόλευκων».