Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο... «πιτζάμας» μπροστά στον Γραμμένο ωχριά!

Ο... «πιτζάμας» μπροστά στον Γραμμένο ωχριά!
Τρίτη, 3 Απριλίου 2018 - 15:22

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ

Περίπου 28 χρόνια έχουν περάσει από τότε που είχαμε δει τον αείμνηστο πρόεδρο της ΕΠΟ Κώστα Τριβέλλα να μπουκάρει σε στούντιο τηλεοπτικού σταθμού με τις πιτζάμες, καθώς ήταν προχωρημένη η ώρα. Το σκάνδαλο Κιάππε ήταν τότε στο προσκήνιο και τα όσα σπαρταριστά είχαν συμβεί, έχουν μείνει αξέχαστα…

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης είδαμε τον νυν πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο να βρίσκεται σ’ ένα τηλεοπτικό στούντιο και παρά το γεγονός ότι αυτός δεν πήγε άρον-άρον με τις πιτζάμες, ένα και μόνο μπορούμε να πούμε για την παρουσία του. Ο Τριβέλλας μπροστά του ωχριά!

Δεν πρόκειται να μπούμε στη διαδικασία να αναφέρουμε αναλυτικά τι είπε (αλλά και τι δεν είπε…) ο κ. Γραμμένος. Ούτως ή άλλως με την στάση του όλο αυτόν τον καιρό, τα έχει πει όλα. Όταν ο Γκαρθία είχε βρεθεί στο στόχαστρο επειδή… αυτοτραυματίστηκε στην Τούμπα, αυτός έκοβε πίτες στην Άρτα και άκουγε τον πρόεδρο της τοπικής ΕΠΣ να κάνει λόγο για θεατρινισμούς, αλλά όταν ο Ιβάν Σαββίδης μπούκαρε με το όπλο στην Τούμπα… εξαφανίστηκε από προσώπου γης.

«Εντάξει κ. Θωμαϊδη ο κ. Σαββίδης έκανε μια κίνηση που είναι καταδικαστέα, αλλά ζήτησε και συγνώμη αν δεν κάνω λάθος», τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΟ όταν επιτέλους τοποθετήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα στη χθεσινή «Δίκη» και η αλήθεια είναι ότι μια συγκίνηση τη νιώσαμε. Ειδικά εκεί που μας θύμισε την συγνώμη του Ιβάν… κάγκελο σηκώθηκε η τρίχα!

Τέλος πάντων εμείς καλόπιστοι είμαστε, οπότε θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τον κ. Γραμμένο και τις υποσχέσεις-εξαγγελίες που έκανε για μια ακόμα φορά… για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Επειδή, όμως, δεν είμαστε και χαχόλοι να καταπίνουμε αμάσητο το σανό όπως συμβαίνει με άλλους, θα θυμίσουμε στον κ. Γραμμένο ότι η διοίκησή του εξέδωσε πριν λίγο καιρό μια πρωτοφανή ανακοίνωση εναντίον του Ολυμπιακού, που… «δυσφημίζει τη χώρα μας στο εξωτερικό», επειδή είχε… τολμήσει να ζητήσει την αλλαγή ενός διαιτητή και να εκφράσει τα παράπονά του για τη διαιτησία. Το διανοείστε; Ο Ολυμπιακός βρέθηκε στο στόχαστρο της ΕΠΟ, επειδή τόλμησε να στείλει μια επιστολή για τη διαιτησία (σ.σ. δεν χρειάζεται καν να θυμηθούμε τι έχουν κάνει άλλες ομάδες και παράγοντες στο παρελθόν…), αλλά όταν Ιβάν μπήκε με το κουμπούρι στην Τούμπα ο κ. Γραμμένος σφύριζε αδιάφορα και τον περιμέναμε δυο εβδομάδες για να τοποθετηθεί. Κι όταν ο κ. Σκουτέρης έβγαζε αποφάσεις στη μία τα ξημερώματα, εξαφανίζοντας σκανδαλωδώς πρωτόδικες ποινές, ίσως έβλεπε στο βίντεο καμιά παλαιότερη εκπομπή της «Δίκης»…

Τα τονίζουμε όλα αυτά, διότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ μας είπε μεταξύ άλλων ότι από δω και στο εξής θα πιάσει δουλειά η επιτροπή δεοντολογίας και ειλικρινά μας πιάνει τρόμος. Διότι αν η επιτροπή δεοντολογίας ασχολείται για παράδειγμα με τον Σάββα Θεοδωρίδη, όταν αγανακτεί με κάποια σφυρίγματα ή τον Κώστα Καραπαπά όταν αναγκάζεται να απαντάει σε πολλούς και διάφορους, αλλά την ίδια στιγμή σφυρίζει αδιάφορα όταν ο Γιώργος Σαββίδης (ένα απλό παράδειγμα φέρνουμε και πάλι) περνάει γενεές δεκατέσσερις ομάδες και ανθρώπους μέσω Instagram, μάλλον δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα…

Διαβάστε επίσης

Ο κατήφορος συνεχίζεται…

Ο κατήφορος συνεχίζεται…

Ενεργοποιήθηκε το -3 για τον Παναθηναϊκό λόγω των χρωστούμενων στον ΠΑΟ… Το βαρέλι δεν έχει πάτο στους «πράσινους»…

«Ο Πρόεδρος έχει δίκιο!»

«Ο Πρόεδρος έχει δίκιο!»

Αυτό τόνισε ο Μάρκο Μάριν, στην ηλεκτρονική έκδοση της «BILD», όταν κρίθηκε να σχολιάσει όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους «ερυθρολεύκους» τη Μεγάλη Δευτέρα στο Ρέντη.

Ξεκίνησε η αντεπίθεση!

Ξεκίνησε η αντεπίθεση!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αρχίσει ήδη να σχεδιάζει την επόμενη ημέρα του συλλόγου με στόχο να επιστρέψει ο Ολυμπιακός εκεί που αξίζει και μας έχει συνηθίσει, στην κορυφή.

«Να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό»

«Να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό»

Ο Κώστας Μανωλάς εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στους «ερυθρόλευκους» και να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που τον βοήθησε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.