Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χτίζεται ο νέος Θρύλος!

Χτίζεται ο νέος Θρύλος!
Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 - 13:34

Ο Ολυμπιακός με γρήγορες κινήσεις απέκτησε τον προπονητή που ήθελε, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνεται και επίσημα τη Δευτέρα του Πάσχα (09/04) από τον Θρύλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» με αυτή τους τη κίνηση κάνουν φανερή τη διάθεσή τους να τρέξουν όσο πιο γρήγορα τις διαδικασίες, προκειμένου να χτιστεί για τη νέα σεζόν η ομάδα που θα επιστρέψει στην κορυφή.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ηγετική ομιλία του προς τους παίκτες του συλλόγου στο Ρέντη είχε προαναγγείλει άμεσες αλλαγές, κάτι το οποίο γίνεται πραγματικότητα με στόχο τη δημιουργία μίας ομάδας που όλοι ονειρεύονται στον Ολυμπιακό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, ερχόμενος στην ομάδα από τώρα έχει τη δυνατότητα και τον χρόνο να χτίσει το σύνολο που θέλει σε συνεργασία φυσικά με τους ανθρώπους του συλλόγου ενόψει της νέας σεζόν.

Η γρήγορη έλευσή του Πορτογάλου τεχνικού, λοιπόν, αποτελεί πολύ καλή επιλογή από τους Πειραιώτες για τη συνέχεια και η οποία κάνει ξεκάθαρη τη διάθεση των ανθρώπων του Θρύλου να χτίσουν την ομάδα που θα θέλει να βλέπει όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

Θέλει να κρατήσει Μιραλάς, αλλά…

Θέλει να κρατήσει Μιραλάς, αλλά…

Οι «ερυθρόλευκοι» όπως φαίνεται επιθυμούν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον Βέλγο μεσοεπιθετικό με βάσει όμως τις δικές τους προϋποθέσεις και όχι εκείνες της Έβερτον.