Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οφείλει ένα καλό φίνις…

Οφείλει ένα καλό φίνις…
Σάββατο, 14 Απριλίου 2018 - 13:58

Στην τελική ευθεία έχει μπει το ελληνικό πρωτάθλημα σε μία χρονιά για τον Ολυμπιακό που έγιναν σημαντικά λάθη, τα οποία σε συνδυασμό με τον πόλεμο που δέχεται η ομάδα δεν της επέτρεψαν να διεκδικήσει τον τίτλο.

Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να χτίσουν όπως πρέπει τον Θρύλου του αύριο, της νέας σεζόν, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει σηκώσει ήδη μανίκια προς αυτή την κατεύθυνση.

Ωστόσο, πριν από αυτό απομένουν 4 παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα, στα οποία ο Ολυμπιακός οφείλει να κάνει το απόλυτο διεκδικώντας την 2η θέση στο βαθμολογικό πίνακα.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού γνωρίζουν ότι όλα τα βλέμματα βρίσκονται πάνω τους και καλούνται αρχής γενομένης στο ματς με την Κέρκυρα τη Δευτέρα (17/4) να δείξουν ότι αξίζουν να φορούν την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Ο Θρύλος οφείλει ένα καλό φίνις, προκειμένου να βελτιωθεί το κλίμα στην ομάδα ενόψει και της επόμενης σεζόν.

Πάντως, ήδη η διάθεση των «ερυθρόλευκων» δείχνει ότι έχουν κάνει τουλάχιστον κάποιοι από αυτούς την αυτοκριτική τους και στο τέλος του πρωταθλήματος θα παρουσιάσουν καλή εικόνα.

Διαβάστε επίσης

«Σκέφτεται την επιστροφή Μαρκάνο ο Ολυμπιακός»

«Σκέφτεται την επιστροφή Μαρκάνο ο Ολυμπιακός»

Σύμφωνα με ισπανικά πορτογαλικά Μέσα αρκετές ομάδες έχουν καταθέσει πρόταση στον 31χρονο αμυντικό, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το προσεχές καλοκαίρι με την Πόρτο, με τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκονται ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες.