Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστρέφει ο Πέδρο Μαρτίνς

Επιστρέφει ο Πέδρο Μαρτίνς
Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 - 21:35

Στα τέλη της εβδομάδας αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος προπονητής επέστρεψε την περασμένη εβδομάδα στην πατρίδα του. Θυμίζουμε ότι είχε μείνει λίγες ημέρες στην Αθήνα, ενώ είχε παρακολουθήσει το ματς με την Κέρκυρα στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το πιθανότερο είναι πώς ο 47χρονος τεχνικός θα γυρίσει στη χώρα μας την προσεχή Παρασκευή. Και θα είναι στο γήπεδο την Κυριακή για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Επιπλέον, αναμένεται να πιάσει εκ νέου δουλειά συνεχίζοντας τις επαφές με τα στελέχη των «ερυθρολεύκων» όσον αφορά στον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Τσεκάρει ξανά Ντεσπόντοφ ο Ολυμπιακός

Τσεκάρει ξανά Ντεσπόντοφ ο Ολυμπιακός

Άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» αναμένεται να βρεθούν στη Βουλγαρία, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τον άσο της ΤΣΣΚΑ Σόφιας στο ντέρμπι με την Λέφσκι.

Έχει ακόμη δύο αγώνες…

Έχει ακόμη δύο αγώνες…

Το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό βρίσκεται στη νέα σεζόν, ωστόσο, θα πρέπει όλοι να τα δώσουν όλα στις δύο αναμετρήσεις που απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος.

Η Αντβέρπ κινείται για Ζιλέ!

Η Αντβέρπ κινείται για Ζιλέ!

Σύμφωνα με Βέλγο δημοσιογράφο είναι σε ανοικτή… γραμμή με τον 34χρονο μέσο, σημειώνοντας πώς θα μείνει ελεύθερος από τον Θρύλο.