Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι αριθμοί του Φορτούνη μιλούν από μόνοι τους…

Οι αριθμοί του Φορτούνη μιλούν από μόνοι τους…
Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018 - 12:36

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν δεχτεί σκληρή κριτική το τελευταίο διάστημα και δικαίως, καθώς δεν παρουσίασαν σε όλη τη σεζόν το πρόσωπο που θα έπρεπε, χάνοντας έτσι τον τίτλο του πρωταθλήματος, έχοντας φυσικά να αντιμετωπίσουν και όλα όσα έγιναν από την… εξυγίανση.

Στο αγωνιστικό, όμως, κομμάτι οι «ερυθρόλευκοι» σίγουρα δεν ήταν αυτοί που θα έπρεπε, κάτι το οποίο έχει αναγνωριστεί απ’ όλους. Αυτό, όμως, έχει τεράστια διαφορά από την ισοπέδωση που συμβαίνει.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει δεχθεί τη μεγαλύτερη ίσως και σκληρότερη κριτική είναι ο Κώστας Φορτούνης. Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού είναι αλήθεια ότι δεν έχει κάνει την καλύτερή του σεζόν με τα ερυθρόλευκα.

Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι ο Φορτούνης ξέχασε το ποδόσφαιρο ή ότι δεν είναι καλός παίκτης, κάτι το οποίο θέλουν να παρουσιάσουν κάποιοι.

Ο άσος του Θρύλου σε αυτή τη σεζόν έχει καταφέρει να σκοράρει ήδη 10 γκολ στο πρωτάθλημα, έχοντας μοιράσει και 8 τελικές πάσες προς τους συμπαίκτες του, αριθμοί που αποδεικνύουν τα παραπάνω και αποτελούν την απάντηση προς όλους.

Ο γνωστός καλός Φορτούνης όπως έχουμε αναφέρει ξανά μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό και οι Πειραιώτες τον χρειάζονται ενόψει της νέας σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Επενδύει στο μέλλον!

Επενδύει στο μέλλον!

Ακόμη ένας νεαρός ποδοσφαιριστής, ο Αντώνης Στεργιάκης φαίνεται ότι θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα, μία κίνηση που δείχνει και πάλι τη διάθεση των «ερυθρόλευκων» να επενδύσουν στους νεαρούς παίκτες ενόψει της νέας σεζόν.

Το καλύτερο δυνατό φινάλε…

Το καλύτερο δυνατό φινάλε…

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, επιθυμώντας να ολοκληρώσει με νίκη και ωραίο ποδόσφαιρο τη σεζόν.