Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο επιθετικός πλουραλισμός του Θρύλου

Ο επιθετικός πλουραλισμός του Θρύλου
Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018 - 10:14

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Μια αγωνιστική μένει για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός έχει με διαφορά την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» για άλλη μια σεζόν είναι η ομάδα που σημειώνει τα περισσότερα γκολ. Αλλά αυτό δεν έχει και τόσο μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Θρύλος διαθέτει το πιο «γεμάτο» ρόστερ, με πολλούς ποιοτικούς παίκτες και είναι απόλυτα λογικό να σκοράρει περισσότερο από κάθε άλλο σύλλογο στη Σούπερ Λιγκ.

Το πιο ενδιαφέρον στατιστικό, όμως, είναι ο επιθετικός πλουραλισμός που έχουν δείξει για μια ακόμα σεζόν οι παίκτες του Ολυμπιακού. Μετά από 28 ματς, καθώς αυτό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα δεν έγινε ποτέ λόγω του τραυματισμού του Όσκαρ Γκαρθία με ρολό ταμειακής μηχανής στο κεφάλι, τα γκολ έχουν έρθει από 17 διαφορετικούς σκόρερ. Μονάχα οι τερματοφύλακες δεν έχουν σκοράρει φέτος.

Αμυντικοί, μέσοι, επιθετικοί, όλοι έχουν βάλει το όνομά τους στη λίστα με τους «ερυθρόλευκους» σκόρερ στο πρωτάθλημα. Με τον Ανσαριφάρντ να είναι στην πρώτη θέση με 17 γκολ και τον Φορτούνη να τον ακολουθεί με 10. Οι δύο αυτοί έχουν διψήφιο αριθμό τερμάτων στη φετινή Σούπερ Λιγκ, ενώ οι υπόλοιποι 15 μονοψήφιο.

Ας δούμε αναλυτικά ποιοι παίκτες από το ρόστερ του Ολυμπιακού έχουν σκοράρει στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και πόσα γκολ έχει πετύχει ο καθένας τους...

Διαβάστε επίσης

Το καλύτερο δυνατό φινάλε…

Το καλύτερο δυνατό φινάλε…

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, επιθυμώντας να ολοκληρώσει με νίκη και ωραίο ποδόσφαιρο τη σεζόν.