Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το καλύτερο δυνατό φινάλε…

Το καλύτερο δυνατό φινάλε…
Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018 - 11:24

Το τελευταίο του παιχνίδι για τη φετινή σεζόν θα δώσει την Κυριακή (06/05) ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 30η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κλείσουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν, παίρνοντας τη νίκη, παρουσιάζοντας και καλό πρόσωπο, συνεχίζοντας με την ίδια και καλύτερη εικόνα από αυτή που είχε στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση ίσως αποτελέσει την τελευταία ευκαιρία για κάποιους στην ομάδα και αυτό τους δίνει έξτρα κίνητρο να τα δώσουν όλα, ώστε να μπορέσουν να παραμείνουν στην ομάδα.

Την ίδια ώρα, οι νεαροί παίκτες που άφησαν άριστες εντυπώσεις κόντρα στους Αγρινιώτες θέλουν να εκμεταλλευτούν τις νέες ευκαιρίες που αναμένεται να τους δοθούν, αποδεικνύοντας ότι αξίζουν μία θέση στο ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Το ματς με τους Ηπειρώτες δεν αντιμετωπίζεται ως αδιάφορο, λοιπόν, για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι μπορεί να μην έχουν βαθμολογικό κίνητρο, ωστόσο, έχουν υποχρέωση να κλείσουν με θετικό τρόπο τη σεζόν.

Μία σεζόν που όλοι θέλουν να τελειώσει, με τους ανθρώπους του συλλόγου να έχουν ξεκινήσει ήδη το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά με στόχο ο Ολυμπιακός να γίνει ξανά η ομάδα που όλοι θα επιθυμούν να βλέπουν, επιστρέφοντας στην κορυφή.

Διαβάστε επίσης

Επενδύει στο μέλλον!

Επενδύει στο μέλλον!

Ακόμη ένας νεαρός ποδοσφαιριστής, ο Αντώνης Στεργιάκης φαίνεται ότι θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα, μία κίνηση που δείχνει και πάλι τη διάθεση των «ερυθρόλευκων» να επενδύσουν στους νεαρούς παίκτες ενόψει της νέας σεζόν.