Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχουν ξεκινήσει τα όργανα…

Έχουν ξεκινήσει τα όργανα…
Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 - 13:07

Η… γιορτινή ατμόσφαιρα του τελικού Κυπέλλου έχει ξεκινήσει. Την Πέμπτη (10/05) σημειώθηκαν επεισόδια στην Ομόνοια με οπαδούς της ΑΕΚ να κάνουν επίθεση σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ, με την ένταση που δημιουργήθηκε να κρατάει για αρκετή ώρα, μέχρι να επέμβει η αστυνομία και να τους απομακρύνει από το χώρο.

Η γιορτή του τελικού που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (12/05) συνεχίζεται σήμερα με οπαδούς του ΠΑΟΚ αυτή τη φορά με ρόπαλα στα χέρια να δημιουργούν επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.

Οι «ομορφιές» έχουν ξεκινήσει πολύ νωρίς και όταν υπάρχουν σε όλους στη μνήμη τους όλα όσα έγιναν στον τελικό-ντροπή στον Βόλο πέρυσι, με τα μαχαιρώματα και όλα τα υπόλοιπα και ο φετινός τελικός δεν έχει πάρει καλή τροπή.

Διαβάστε επίσης

Αποχαιρέτησε τη Βίλεμ ο Τσιμίκας (pic)

Αποχαιρέτησε τη Βίλεμ ο Τσιμίκας (pic)

Ο νεαρός αμυντικός του Ολυμπιακού, ο οποίος αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν στο Ολλανδικό πρωτάθλημα, με ανάρτησή του ανακοίνωσε το τέλος του από τη Βίλεμ.

Οι καταστροφείς έχουν όνομα

Οι καταστροφείς έχουν όνομα

Κοινός παρονομαστής οι κυβερνητικές παρεμβάσεις, ειδικά από τους Κοντονή,, Βασιλειάδη όμως η FIFA κάνει πως δεν βλέπει

Η απόλυτη ξεφτίλα…

Η απόλυτη ξεφτίλα…

Ο ορισμός του Νταβίντ Μπορμπαλάν αποδεικνύει για ακόμη μία φορά την ανικανότητα των ρέφερι και των παραγόντων της διαιτησίας, δικαιώνοντας παράλληλα τον Ολυμπιακό.