Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Συγχαρητήρια»

«Συγχαρητήρια»
Τρίτη, 15 Μαΐου 2018 - 17:34

Στην αποστολή της εθνικής Ελλάδας για το φιλικό που θα γίνει την Τρίτη το βράδυ με τη Σαουδική Αραβία, στη Σεβίλλη, είναι τόσο ο Θανάσης Ανδρούτσος όσο και ο Δημήτρης Νικολάου. Με τον νεαρό αμυντικό να είναι για πρώτη φορά στην καριέρα του, σε αποστολή της «μεγάλης» Εθνικής, ενώ ο μέσος του Θρύλου το έχει ξανακάνει.

Το γεγονός ότι τα δύο νεαρά παιδιά του Ολυμπιακού είναι με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, είναι κάτι που χαροποιεί όλη την «ερυθρόλευκη» οικογένεια, αλλά και τους συμπαίκτες του. Μεταξύ αυτών και τον Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο επιθετικός του Θρύλου είναι με την εθνική του Ιράν που θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αλλά ανέβασε μια φωτογραφία με τους συμπαίκτες του, από την αναχώρηση της Ελλάδας για την Ισπανία, για το φιλικό με τη Σαουδική Αραβία, λέγοντας και στους δύο: «Συγχαρητήρια!»

Διαβάστε επίσης

Κατηγορητήριο-σκάνδαλο!

Κατηγορητήριο-σκάνδαλο!

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ απολογούνται την Παρασκευή, αλλά μόνο για είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο που σημαίνει ότι και η αστυνομία ήταν… τυφλή.

Νέο βίντεο για 100% αφαίρεση τριών βαθμών (vid)

Νέο βίντεο για 100% αφαίρεση τριών βαθμών (vid)

Την ώρα που στην κερκίδα γίνεται... σόου βίας, οπαδοί της ΑΕΚ εισέβαλαν στο ταρτάν και ένας χτυπάει το ball boy για να πάρει τη μπάλα, δείτε τι συνέβη και στις κερκίδες των οπαδών του ΠΑΟΚ.