Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένα ακατέργαστο διαμάντι με μεγάλες προοπτικές εξέλιξης

Ένα ακατέργαστο διαμάντι με μεγάλες προοπτικές εξέλιξης
Τρίτη, 22 Μαΐου 2018 - 13:19

Ο Μαντί Καμαρά είναι ο ήρωας της Αζαξιό στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Γάλλος μέσος πέτυχε ένα γκολ… χρυσάφι στο τελευταίο λεπτό της παράτασης στα μπαράζ ανόδου με τη Χάβρη, στέλνοντας το ματς στην παράταση όπου εκεί επικράτησε η ομάδα του.

Ο 21χρονος μέσος έχει αποκτηθεί εδώ και αρκετό διάστημα από τον Ολυμπιακό και αναμένεται να βρίσκεται στην προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» για τη νέα σεζόν, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τον έχει παρακολουθήσει και να έχει σχηματίσει καλή άποψη για τις ικανότητές του.

Ο Καμαρά αποτελεί ένα ακατέργαστο διαμάντι το οποίο έρχεται στον Θρύλο με την ελπίδα οι προοπτικές της εξέλιξής του να φανούν σύντομα στον αγωνιστικό χώρο μέσα από τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις. Ο παίκτης από τη Γουινέα έχει μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στον Ολυμπιακό να πετύχει τα όνειρά του και πρέπει να δουλέψει ώστε να τα καταφέρει.

Ακόμη χρειάζεται βελτίωση σε ορισμένα σημεία του παιχνιδιού του, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» φαίνονται να είναι ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις του στο φετινό πρωτάθλημα στη Β’ Γαλλίας, όπου μέτρησε 27 συμμετοχές τη φετινή χρονιά.

Να σημειωθεί, ότι ο παίκτης αποτελεί επιλογή του Φρανσουά Μοντεστό, με την περίπτωσή του 21χρονου να θυμίζει εκείνη του Παπέ Αμπού Σισέ.

Πλέον, είναι στο χέρι του Καμαρά αλλά και των ανθρώπων του Ολυμπιακού να δουλέψουν και να βοηθήσουν τον παίκτη να εξελιχθεί, έχοντας αδιαμφισβήτητα πλούσιο ταλέντο και πολύ καλή σωματοδομή για να πρωταγωνιστήσει.

Διαβάστε επίσης

Εβδομάδα εξελίξεων…

Εβδομάδα εξελίξεων…

Ο Πέδρο Μαρτίνς επιστρέφει στην Ελλάδα και αναμένεται να έχει συναντήσεις με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, προκειμένου να προχωρήσει ο σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν.

Σκόραρε ο Μολέδο (vid)

Σκόραρε ο Μολέδο (vid)

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, ο οποίος βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, έκανε το 2-0 στη νίκη της Ιντερνασιονάλ με την Σαπεκοένσε (3-0).